Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Чому популярні бальзами Carmex

Косметична продукція представлена кількома лінійками.

Фото Carmex.

Чому популярні бальзами Carmex

Бальзам для губ повинен бути в косметичці будь-якої пори року. Особливо якщо це Carmex. Засіб не тільки ефективно доглядає за шкірою, але і має приємний аромат

У чому переваги

Продукція Carmex давно користується заслуженою популярністю. Бальзами для губ відразу привертають увагу своєю упаковкою жовтого кольору. Дівчата не залишаться байдужими, відкривши тюбик, адже аромат дуже привабливий.

Бальзам Carmex надає миттєвий ефект - навіть якщо губи дуже потріскані і пересохлі, то вони миттєво стануть м'якими і увлаженні.

Виявляється і терапевтична дія. Тріщинки і наслідки герпетичних виразок швидко загоюються. До того ж поліпшується контур губ, відновлюється водний баланс і колір стає «свіже».

Важливо, що склад бальзаму абсолютно безпечний для здоров'я. Продукція екологічна і натуральна, так як для виготовлення використовується тільки найкраща сировина. Всі бальзами проходять контроль якості. До того ж продукція не тестується на тваринах.

Рецепти постійно оновлюються і доводяться до досконалості. Застосовуються інноваційні розробки, досягнення в сфері біохімії та дерматокосметології.

Найпопулярніші види

Бальзам для губ Carmex представлений в різних варіантах. Можна придбати один з таких:

  1. Класичний. Саме найпростіший варіант приніс бренду популярність. Продукт містить ментол і камфору, без яскравого аромату. Консистенція густа, відтінок медовий, практично не помітний на губах.

  2. Вишневий. Солодкий аромат подобається багатьом дівчатам. Бальзам досить стійкий і добре тримається. Вишневий аромат буде відчуватися довгий час. Багато хто любить цей вид за те, що можна візуально збільшити губи. Нерідко використовується як основа під макіяж.

  3. авуновий. Аромат солодкий, приємний і ненав'язливий. Шкіра буде зволоженою, а кавуновий запах принесе задоволення. Цікаво, що упаковка в формі стіки.

  4. Ментоловий. Такий продукт може похвалитися не тільки приємним ароматом, але і безліччю корисних властивостей. Ментол охолоджує і заспокоює шкіру, а губи виглядають здоровими і свіжими.

Окремо варто згадати бальзам «Швидка допомога». Особливість такого виду в тому, що він містить цілющі олії, а також захисні фільтри. Забезпечуються загоєння і зволоження тріщин, також здійснюється профілактика стягнутості і лущення. У складі немає синтетичних ароматизаторів.

Косметична продукція представлена кількома лінійками. Можна придбати блиск, різні помади, а також стики і бальзами, які призначені для усунення проблем зі шкірою губ.

Telegram Channel