Цукрозаводи вже виробили по два кіло солодкого продукту на кожного українця
Сезон цукроваріння стартував місяць назад...
Станом на 22 вересня в Україні виготовлено 90,6 тис. т цукру та перероблено 746,9 тис. т цукрових буряків. Про це повідомляє kurkul.com з посиланням на «Укрцукор».
В Україні сезон цукроваріння стартував 21 серпня.
В Україні сезон цукроваріння стартував 21 серпня. На звітну дату розпочали роботу 14 цукрових заводів у такій послідовності:
21 серпня — ТОВ «Панда» (Селищанський цукровий завод);
1 вересня — ТОВ «Продовольча компанія «Зоря Поділля» (Гайсинський цукровий завод);
3 вересня — ПрАТ «Червонський цукровик»;
5 вересня — ТзОВ «Радехівський цукор» (Радехівське виробництво);
7 вересня — ПАТ «Саливонківський цукровий завод»;
10 вересня — ТзОВ «Радехівський цукор» (Хоростківське виробництво);
13 вересня — ПрАТ «Продовольча компанія «Поділля» (Крижопільський цукровий завод);
13 вересня — ТОВ «Цукорагропром» філія «Жданівський цукровий завод»;
13 вересня — ТОВ «Старокостянтинівцукор»;
15 вересня — ТОВ «Агрокомплекс «Зелена долина» (Томашпільський цукровий завод);
15 вересня — ТОВ «Сігнет-Центр»;
16 вересня — ПП «Ланнівський цукровий завод»;
19 вересня — ТОВ «Юзефо-Миколаївська АПК»;
21 вересня — ТОВ «Новомиргородський цукор» (Капітанівський цукровий завод).
Читайте також: Україна імпортує картоплю з Молдови, а експортує на Балкани і в Білорусь.