Цукрозаводи вже виробили по два кіло солодкого продукту на кожного українця - «Волинь» — незалежна громадсько–політична газета
Курси НБУ $ 26.34 € 30.45
Цукрозаводи вже виробили по два кіло солодкого продукту на кожного українця

Оце так!

Фото Depositphotos.

Цукрозаводи вже виробили по два кіло солодкого продукту на кожного українця

Сезон цукроваріння стартував місяць назад...

Станом на 22 вересня в Україні виготовлено 90,6 тис. т цукру та перероблено 746,9 тис. т цукрових буряків. Про це повідомляє kurkul.com з посиланням на «Укрцукор».

В Україні сезон цукроваріння стартував 21 серпня.

В Україні сезон цукроваріння стартував 21 серпня. На звітну дату розпочали роботу 14 цукрових заводів у такій послідовності:

21 серпня — ТОВ «Панда» (Селищанський цукровий завод);

1 вересня — ТОВ «Продовольча компанія «Зоря Поділля» (Гайсинський цукровий завод);

3 вересня — ПрАТ «Червонський цукровик»;

5 вересня — ТзОВ «Радехівський цукор» (Радехівське виробництво);

7 вересня — ПАТ «Саливонківський цукровий завод»;

10 вересня — ТзОВ «Радехівський цукор» (Хоростківське виробництво);

13 вересня — ПрАТ «Продовольча компанія «Поділля» (Крижопільський цукровий завод);

13 вересня — ТОВ «Цукорагропром» філія «Жданівський цукровий завод»;

13 вересня — ТОВ «Старокостянтинівцукор»;

15 вересня — ТОВ «Агрокомплекс «Зелена долина» (Томашпільський цукровий завод);

15 вересня — ТОВ «Сігнет-Центр»;

16 вересня — ПП «Ланнівський цукровий завод»;

19 вересня — ТОВ «Юзефо-Миколаївська АПК»;

21 вересня — ТОВ «Новомиргородський цукор» (Капітанівський цукровий завод).

Читайте також: Україна імпортує картоплю з Молдови, а експортує на Балкани і в Білорусь.