Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Стало відомо, за яку послугу хотів хабар луцький військовий

Слідчі дії наразі тривають.

Фото Суспільного.

Стало відомо, за яку послугу хотів хабар луцький військовий

Понад 32 тисячі гривень затриманий отримав двома траншами

Офіцер Луцького районного терцентру комплектування та соціальної підтримки військовослужбовців, якого військові прокурори та співробітники СБУ затримали на вимаганні й отриманні хабаря, мав допомогти призовнику не потрапити до війська.

Про це Суспільному в телефонному коментарі повідомила речниця спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері західного регіону Юлія Галущак.

З її слів, працівник військомату отримав понад 32 тисячі гривень від одного з призовників. За гроші військовий обіцяв юнаку обіцяв допомогти з оформленням відстрочку або документів про непридатність до строкової служби.

Працівник військомату отримав понад 32 тисячі гривень від одного з призовників. За гроші військовий обіцяв юнаку обіцяв допомогти з оформленням відстрочку або документів про непридатність до строкової служби.

«Вказану суму хабаря він (затриманий військовий – ред.) отримав двома траншами, затримали його після передачі другої частини коштів у розмірі 13 700 гривень, які були зараховані на картковий рахунок», – розповіла речниця військової прокуратури.

Слідчі дії наразі тривають. Вирішуються питання щодо повідомлення затриманому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Суспільне звернулося за коментарем у Луцький районний терцентр комплектування та соціальної підтримки військовослужбовців, що розташований у місті Ківерці.

Затримання працівника там не прокоментували. Заступник керівника обласного центру комплектування Ігор Підлісний телефоном повідомив, що коментувати ситуацію не готовий у зв’язку з тим, що проводяться активні процесуальні дії.

Читайте також: Бойовики стріляють, є поранені: ситуація в зоні ООС на 23 вересня

Telegram Channel