Курси НБУ $ 39.00 € 42.16
Для дівчинки, яку в Луцьку збила машина, терміново потрібна допомога

Поліція тим часом шукає свідків ДТП.

Фото зі сайту Поліції Волині.

Для дівчинки, яку в Луцьку збила машина, терміново потрібна допомога

19 вересня близько 20 год. по вулиці Глушець в обласному центрі під колеса Skoda Octavia потрапила 15-річна пішохідка. За кермом автомобіля перебував 39-річний житель Луцького району

У результаті автопригоди дівчина отримала тілесні ушкодження. Її також госпіталізували у відділення реанімації, повідомляла поліція Волині.

Сьогодні друзі родини оголосили про необхідність допомоги. 

При собі мати треба паспорт, кров потрібно для дитячої обласної клінічної лікарні пацієнту Ведмедюк Христині.

Дуже потрібні донори, які мають І групі крові з резусом +, у дитини іде відторгнення чужої крові,  не можуть у Луцьку їй підібрати.

Хто має таку групу крові і має змогу, дуже прошу здати кров у Волинському обласному центрі служби крові, м.Луцьк,  пр.Волі, 47. При собі мати треба паспорт, кров потрібно для дитячої обласної клінічної лікарні пацієнту Ведмедюк Христині.

«При необхідності можу забрати машиною і завезти назад в межах Луцька. Мій номер телефону 0509573502. Дякую усім не байдужим», - інформує друг сім’ ї Ведмедюків Сергій.

Крім того, з метою встановлення усіх обставин ДТП поліція просить громадян, які були свідками автопригоди, звернутися до поліції для надання відповідних свідчень. Тел: 0662716074 або 102.

Telegram Channel