Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Запчастини на Mitsubishi Outlander XL – гарна якість і гарантія

Позашляховики в українських реаліях є відмінним способом перевезти не тільки себе, але і додатковий вантаж з точки А в точку Б.

Фото svitdivaniv.com.ua.

Запчастини на Mitsubishi Outlander XL – гарна якість і гарантія

Позашляховики в українських реаліях є відмінним способом перевезти не тільки себе, але і додатковий вантаж з точки А в точку Б. До того ж є велика кількість оптимальних за ціною автомобілів, які не тільки недорогі в обслуговуванні, але і прості в ремонті. Йдеться про позашляховик від японського виробника – Mitsubishi Outlander XL.

Тривалий термін експлуатації і надійність не піддаються сумніву, але ремонт і технічне обслуговування все-таки потрібно проводити. На нові запчастини не завжди є гроші, а ось на ті деталі, які були у використанні, грошей буде достатньо і придбати їх можна за посиланням https://trial-avto.ua/mitsubishi/outlander-xl-2006-2012/, де є багато варіантів на вибір. Компанія «Тріал-авто» пропонує запчастини з розборок, гарантуючи високу якість і стабільність більшості з них.

Асортимент запчастин і аксесуарів

Під конкретне вказане вище авто є велика кількість пропозицій. До того ж нові машини заїжджають практично кожен день, і асортимент поповнюється все частіше і частіше. На вибір надаються:
⦁    елементи кузова;
⦁    двигуни і КПП в зборі;
⦁    оптика і дзеркала;
⦁    деталі підвіски;
⦁    елементи салону;
⦁    диски і багато іншого.

До розбирання допускаються тільки автомобілі в хорошій якості і з мінімальним пробігом. Це авто з Європи або Англії, які попередньо перевірені. Оцінюється якість роботи двигуна, підвіски, КПП, редукторів і роздавальної коробки.

На сайті «Тріал-авто» всі деталі розділені за категоріями. Передбачено детальний опис, позначення параметрів і характеристик. Наочна оцінка допускається за допомогою фотографій. За запитом менеджери готові запропонувати додаткові фото.

Переваги та вигоди співробітництва

Попередньо перед відправкою запчастин їх якість детально оцінюється. Також враховується відповідність конкретної комплектації автомобіля і для цього клієнт зобов'язаний надати VIN-код. Переконавшись у відповідності, деталі упаковуються з захисними елементами і відправляються на доставку одним з обраних раніше клієнтом транспортних перевізників.

Кожен бажаючий може замовити доставку, коли попередньо оцінюється товар і тільки після цього оплачується. Це дозволить оцінити відповідність характеристик заявленим параметрам. Шахрайство з боку клієнтів виключено, тому що всі деталі маркуються і при їх заміні все відразу буде виявленим. На окремі елементи надається гарантія, але за умови, якщо деталі або агрегати в зборі встановлюються відповідними фахівцями.
 

Telegram Channel