Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Три різновиди апартаментів в ЖК Signature: які підійдуть саме вам?

Новий ЖК Signature вражає красою та продуманістю фасаду.

Фото signature.

Три різновиди апартаментів в ЖК Signature: які підійдуть саме вам?

Новий ЖК Signature, що височіє на Печерських пагорбах у самому серці столиці, вражає красою та продуманістю фасаду. Але представник забудовника зазначає: найшикарніше - всередині будинку. 

Це елітні апартаменти вільного планування, які власнику допоможуть обладнати на свій смак досвідчені дизайнери: за посиланням https://signature.ua/ru/ вже можна побачити 3D-версію готових квартир з ремонтом.

У вежах-висотках є три типи апартаментів, що відрізняються поверховістю та площею. А який варіант обрали б ви? Нумо детальніше розглянемо кожен тип люкс-апартаментів.

Однорівнева квартира

Всі квартири в будинку - вільного планування площею від 72 кв. м. Це означає, що власник не змушений підлаштовуватися під стандартне розміщення зон у квартирі. У нього є можливість створити комфортний простір для себе та своєї родини.

Бажаєте квартиру-студію з маленькою спальнею для парубка або трикімнатну квартиру з декількома спальнями й гардеробними для великої родини? В апартаментах можна втілити будь-яке архітектурне рішення. 

Незалежно від площі, житло обладнане терасою, з якої відкривається панорама на центр міста.

Дворівневі апартаменти

Такий формат житла об’єднує зручність життя в центрі міста в елітній висотці та приватність. Адже на двох поверхах та великій площі можна створити куточок для кожного члена родини - простору вітальню, кілька майстер-спалень, безліч місць для зберігання, кухню з островом, кабінет.

«Дворівневі квартири у нашому будинку тим і гарні, що мешканці насолоджуються візуальною свободою. Нема потреби зводити громіздкі стіни, які з’їдають значну частину квартири, щоб відокремити особистий простір від робочого та гостьового», - розповідає представник забудовника.

Утворюється наповнене природним світлом простір, де комфортно жити. Перейдіть за посиланням: https://signature.ua/ru/two-level-apartments/ і побачите, які варіанти квартир ще вільні.

Пентхаус

І нарешті: найрозкішніший варіант житлоплощі для обраних. На верхніх поверхах трьох веж розташувалися пентхауси. Площа кожного - від 350 кв. м. У квартирі теж є величезна тераса, на якій можна обладнати зону відпочинку, оранжерею, мінігольф - дивлячись що до душі власнику такої нерухомості.

Життя на верхніх поверхах має багато переваг, враховуючи той факт, що забудовник подбав про тотальну безпеку резидентів. Будинок оснащений інтелектуальною системою відеоспостереження, пожежної безпеки, системою «розумний будинок». А тераси огороджені надійними перегородками з гартованого скла.

До всього, власників точно порадує відсутність сусідів зверху, шикарний вид на всі чотири сторони світу, свіже повітря та тиша - шуму мегаполісу в затишному пентхаусі на висоті не чутно.

Telegram Channel