Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
В Росії заборонили показувати фільм дітям через геїв

Супергеройська стрічка від Marvel стала «18+».

Скріншот з фільму.

В Росії заборонили показувати фільм дітям через геїв

Неповнолітні в РФ навряд чи зможуть потрапити в кінотеатри на новий супергеройський блокбастер «Вічні» від Marvel - фільм отримав обмеження «лише для дорослих»

Вікове обмеження «18+» стрічка отримала через наявність ЛГБТ-персонажів. Один з головних героїв - представник раси вічних Фастос у виконанні Брайана Тайрі Генрі - не просто виявився нетрадиційної сексуальної орієнтації, а й виховує разом з партнером дитину. Про це повідомили у Telegram-каналі «Бюлетень кінопрокатника», передає УНІАН.

Прем'єра фільму в Україні має відбутися 4 листопада 2021 року.

Вічні - це раса могутніх прибульців, створених богоподібними істотами Целестіалами і посланих на Землю. Кожен з них володіє неймовірно сильними і унікальними здібностями.

У новому фільмі Вічні захищатимуть людство від своїх одвічних ворогів - Девіантів, які обрушаться на Землю після перемоги над суперлиходієм Таносом у стрічці «Месники: Фінал».

Нагадаємо, підліток за кермом джипа розтрощив 6 чужих авто.

Нагадаємо, що прем'єра фільму в Україні має відбутися 4 листопада 2021 року. Головні ролі в блокбастері виконають Анджеліна Джолі, Сальма Хайек, Джемма Чан, Річард Медден, Кіт Харінгтон, Кумейл Нанджіані, Лія Макхью, Баррі Кеоган та інші.

Режисерка картини - оскароносна Хлоя Чжао, для якої це стало першим великобюджетним блокбастером в кар'єрі.

Telegram Channel