Курси НБУ $ 39.52 € 42.36
У Луцьку відбулася зустріч з письменниками Волині

Було цікаво.

Фото Луцької міськради.

У Луцьку відбулася зустріч з письменниками Волині

23 вересня 2021 року у бібліотеці-філії №5 комунального закладу «Луцька централізована бібліотечна система» відбулася літературна зустріч з письменниками Волинського краю «Слово як шлях до істини»

Захід проведено в рамках декади «БібліоFEST-2021» «Бібліотека – твоя точка опори», присвяченої Всеукраїнському дню бібліотек, повідомлено на сайті Луцької міськради.

До книгозбірні завітали члени Волинської обласної організації Національної спілки письменників України, лауреати численних літературних премій – Надія Гуменюк, Микола Мартинюк, Ольга Ляснюк, Еліна Форманюк з презентацією як нових книг, так і видань попередніх років.

До книгозбірні завітали члени Волинської обласної організації Національної спілки письменників України, лауреати численних літературних премій – Надія Гуменюк, Микола Мартинюк, Ольга Ляснюк, Еліна Форманюк.

Розпочала творчу зустріч директорка Луцької централізованої бібліотечної системи Марія Назаревич, яка представила присутнім знаних майстрів слова та побажала письменникам творчої наснаги та успіхів на літературній ниві.

На заході були присутні  студенти Луцького кооперативного фахового коледжу Львівського торгово-економічного університету, педагоги та мешканці міста – читачі бібліотеки. Літератори розповідали про власні доробки, з якими завітали до бібліотеки, та зачарували глядачів читанням власних творів.

На завершення літературної зустрічі всі бажаючі мали можливість придбати книги з автографами та зробити фото з авторами.

Читайте також: У хліві, де колись жила коза Свєта, тепер – картини.

Реклама Google

Telegram Channel