Курси НБУ $ 39.67 € 42.50
Обираємо кутові дивани у Києві: як не помилитися з вибором?

Кутовий диван – оптимальний варіант для раціонального використання наявного простору.

Фото ТЦ 4ROOM.

Обираємо кутові дивани у Києві: як не помилитися з вибором?

Часто доводиться задовольнятися обмеженим простором, раціонально вибираючи відповідні меблі. При їх правильному виборі вдасться сформувати комфортні умови і облаштувати прийнятний дизайн інтер'єру

Якщо вибір стосується дивана, то в цьому випадку вибирається виключно кутова модель. Це оптимальний варіант для раціонального використання наявного простору.

Сьогодні виробники пропонують варіанти, що відрізняються зовнішнім виглядом, стилем, характеристиками і конструктивним виконанням. Зручніше за все вибирати кутові дивани за допомогою інтернету. Тут можна встановити ряд критеріїв і показників, здійснюючи вигідну покупку. Перший критерій на вибір – це призначення дивана. Їх поділяють на:

  • дивани для дітей, створення додаткового спального місця;

  • кухонні дивани для організації обідньої зони;

  • офісні моделі для залів очікування або кабінетів;

  • квартирні меблі під будь-які завдання і переваги.

Як тільки було вибрано призначення дивана, необхідно подумати про інші критерії та показники.

Конструктивні особливості

Основою конструкції є каркас. Але в цілому ці меблі складаються з механізму трансформації, м'яких сидінь, кріпильних елементів і декоративної фурнітури. У виробництві основних елементів найчастіше застосовується:

  • ЛДСП (ламінована ДСП, що відрізняється оригінальним зовнішнім виглядом);

  • МДФ (найчастіше є ключовим елементом для створення звичайних споживчих кутових диванів);

  • масив дерева (дорогий варіант, який використовується в меблях преміум-класу).

Сидіння виготовляється з якісного пружинного блоку. Якщо диван призначається для сну, то цей момент потрібно обумовити і вибрати відповідний варіант виконання.

Види кутових диванів

Найчастіше вибирається звичайна монолітна конструкція, де обидві сторони між собою щільно і надійно закріплені. Модульні кутові моделі диванів застосовуються там, де необхідно переміщати м'які частини, комбінуючи їх відповідно до власних вподобань. Дивани-трансформери є чудовим варіантом для облаштування спального місця або зберігання всередині зайвих речей і білизни.

Найпопулярнішим варіантом трансформерів є єврокнижка. Практично всі сучасні дивани у м. Київ пропонуються з цим варіантом. Оригінальні моделі кутових диванів завжди можна придбати в ТЦ 4ROOM, де на вибір є величезна кількість варіантів різного типу і виконання.

Telegram Channel