Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Хто ображає українського футболіста, який переїхав грати в Росію

Два роки тому Дмитро Іванисеня став 299-м футболістом, який зіграв за збірну України.

Фото із сайту narodna-pravda.ua.

Хто ображає українського футболіста, який переїхав грати в Росію

«Які злі люди»

Екс-півзахисник луганської «Зорі» та збірної України, вихованець донецького «Шахтаря» Дмитро Іванісеня розповів про деталі переходу в російську команду «Крилья Совєтов». Гравець також зазначив, що на нього вилилося багато хейта з боку фанатів.

Слова 27-річного хавбека наводить Meta-ratings.

«У «Зорі» залишитися я міг, але прийняв для себе рішення рухатися далі. Інтерес від топ-клубів України був, коли я у збірну їздив, але офіційної пропозиції не надходило», – сказав Іванісеня.

«Я вже в соцмережах закрив коментарі від людей, на яких я не підписаний. Звичайно, коли я перейшов у «Крилья Совєтов», то мій дірект просто горів від негативних коментарів. Але я особливо не приділяв цьому значення. Думаєш: «Які люди злі». Відповідати не бачив сенсу.

Думаєш: «Які люди злі». Відповідати не бачив сенсу.

Якщо у людини є особисте життя, але він витрачає час на те, щоб написати спортсменові, який ніяк не впливає на його життя, то мені навпаки прикро за цих людей, у яких нічого цікавішого не відбувається в житті», – додав Дмитро.

Реклама Google

27-річний Дмитро Іванісеня у своєму активі має одну гру за національну збірну України. Восени 2019 року він дебютував за «жовто-синіх» у матчі проти Естонії.

Читайте також у нас: «Усик провів пресконференцію перед боєм із Джошуа українською мовою​».

Telegram Channel