Курси НБУ $ 39.57 € 42.12
На Волині наркоман вколовся просто посеред людної вулиці (Відео)

Наркоманія - одна з найбільших проблем Нововолинська.

Фото - ілюстративне.

Фото зі сайту: static.dir.bg.

На Волині наркоман вколовся просто посеред людної вулиці (Відео)

Чому не викликали поліції?

Відео опублікували у спільноті Нововолинськ та написали: двоє хлопців йшли по проспекту Дружби від супермаркету АТБ. Один захотів вколотись, зняв куртку дістав шприц і зробив собі укол. Інший сказав, що йому і так добре і пішов від нього. В цей час на вулиці було людно.

Один захотів вколотись, зняв куртку дістав шприц і зробив собі укол.

Очевидці зняли момент на відео.

У коментарях користувачі обурюються, мовляв, де поліція, а також засуджують тих, хто знімає на камеру такі ролики, а не повідомляють про незаконні речі правоохоронців. 

Ірина Джабарова: То чому знімали? Так було людно що не викликали поліції, чи муніципальну варту. А зрештою це біда, це проблема міста, з цим потрібно боротись і вся місцева влада,варта, лікарня, аптеки, точки продажу, всі добре знають. Алкоголіки теж розпивають, і в парку на літній естраді всі добре попивають.

Serhiy Kozachuk: Так, звісно це проблеми міста і має бути контроль. Але я тут намагаюсь пояснити, що не може поліцейський чи вартовий вмить з'явитись саме у тому мосці де колиться наркоман чи крадуть сосику, чи робиться ще якась халепа. Але у нас як завжди «моя хата скраю», краще зніму те все і оприлюдню і скажу «людоньки, що ж це робиться? А де ж та славна муніципальна? Я ось вислідив, прослухав, навіть відео зняв і контент виклав!» ...упс! А чому не повідомив у відповідні органи?

Telegram Channel