Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
З'явилося відео моменту жахливої аварії у Луцьку, де перевернувся  бус (ВІдео)

Дотримуйтеся правил дорожного руху!

Фото: Патрульна поліція Волинської області.

З'явилося відео моменту жахливої аварії у Луцьку, де перевернувся бус (ВІдео)

Учора вранці патрульні отримали повідомлення про ДТП на перехресті вулиць Карпенка-Карого — Дубнівська. Зіткнення відбулося між автомобілями ВАЗ 21063 та Volkswagen LT 35

Департамент Муніципальної варти Луцька повідомив, що  04:22 год на камерах відеоспостереження Центру безпеки міста Луцьк було зафіксовано жахливу дорожньо-транспортну пригоду за участі двох автомобілів «ВАЗ» та «VOLKSWAGEN», внаслідок зіткнення один із автомобілів, а саме «VOLKSWAGEN» перекинувся. На місце ДТП прибула поліція для з'ясування усіх обставин та швидка медична допомога.

Від удару автомобіль Volkswagen перекинувся, транспортні засоби отримали механічні пошкодження з матеріальними збитками.

Патрульні встановили, що 23-річний водій, рухаючись транспортним засобом ВАЗ другорядною дорогою, не надав переваги у русі автомобілю Volkswagen, під керуванням 25-річного чоловіка, внаслідок чого відбулося зіткнення. Від удару автомобіль Volkswagen перекинувся, транспортні засоби отримали механічні пошкодження з матеріальними збитками.

 

 Звертаємося до усіх водіїв: будьте уважні за кермом, а особливо в умовах поганої видимосі на дорозі та дотримуйтесь правил дорожнього руху, – закликають правоохоронці.

Реклама Google

Telegram Channel