Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Їхати так може хіба що Він Дизель: водія ратнівської «швидкої» порівняли з персонажем фільму «Форсаж»

Від водіїв також залежить життя і здоров’я пацієнтів.

Фото - ілюстративне.

Фото: youtube.com.

Їхати так може хіба що Він Дизель: водія ратнівської «швидкої» порівняли з персонажем фільму «Форсаж»

Оксана Соботович від імені своєї сім'ї висловила вдячність Петрові Терещуку, професія якого - рятувати людські життя! Ні, він - не лікар, він - не пожежник чи рятувальник... Він - водій швидкої допомоги

Днями Петро Терещук святкував 50-ліття. Вдячна пацієнтка написала водієві вдячний пост у фесбуці. «Скільки разів кожному з нас, будучи на водійському чи пасажирському сидінні в транспорті, або просто крокуючи вулицею доводилося бачити, як автомобіль швидкої допомоги мчить з ввімкненими сиренами?! Кожного разу якийсь холодок проходить тілом від звуку цієї сирени... А чи доводилося вам коли-небудь бути учасником цього «дійства» не ззовні, а зсередини? Надіюсь, що ні, і ніколи не доведеться!

Якось нашій сім'ї, на жаль, випала така можливість... І, коли ти знаходишся в середині цього автомобіля з сиренами, то усвідомлюєш, що конкретно зараз твоє чи твоїх рідних здоров'я (а часом і життя!) не так в руках самих лікарів, як в руках тієї людини за кермом, а також водіїв, що в автомобілях попереду! Особливо це відчутно, коли дорога до області... коли ведуться ремонтні роботи...коли черга з машин в обидві сторони...

Бо їхати так швидко і впевнено, не дивлячись ні на ремонті роботи, ні на безліч авто навколо, ні на світлофори і т.д. може лише Vin Diesel у «Форсажі» і водій швидкої допомоги нашої Ратнівської ЦРЛ!

Людей, які роблять свою роботу не просто добре, а з якимось особливим талантом можна назвати майстрами свого діла! Цілком справедливо такого звання заслуговує і водій швидкої допомоги Петро Терещук! Бо їхати так швидко і впевнено, не дивлячись ні на ремонті роботи, ні на безліч авто навколо, ні на світлофори і т.д. може лише Vin Diesel у «Форсажі» і водій швидкої допомоги нашої Ратнівської ЦРЛ!

Наша сім'я щиро вдячна ювіляру і бажає багато здоров'я йому та його рідним!

P.S. до речі, водії автомобілів уступають дорогу швидкій просто миттєво, навіть там, де це здається неможливим і то в мене викликає велику гордість за нас - людей! Все-таки добра і співчуття у нас більше, ніж зла і байдужості», - йдеться у дописі Оксана Соботович у фейсбук спільноті Типова Ратнівщина.

Telegram Channel