Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
За побиття дружини ногами суд... оштрафував кривдника

За насилля чоловік заплатить 850 гривень.

Фото volyn.com.ua.

За побиття дружини ногами суд... оштрафував кривдника

Судили волинянина, який, випивши зайвого, побив ногами дружину. А коли донька намагалася захистити маму – накинувся і на неї

Вирок чоловікові виніс Володимир-Волинський міський суд Волинської області 20 вересня. Про це пише «Конкурент».

Уродженець Устилуга працює машиністом на залізниці, раніше до кримінальної відповідальності не притягався. Та 17 липня 2021 року під час відпочинку в одному із кафе села Блаженик Ковельського району, між ним та його дружиною виникла суперечка. 

Дочка намагалася захистити маму, тож кривдник накинувся і на неї. Він схопив дівчину за шию та почав бити кулаком по обличчю.

Перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, чоловік схопив за руку свою дружину і почав наносити удари ногами по стегнах. Потім кілька разів вдарив жінку кулаком в обличчя.

Дочка намагалася захистити маму, тож кривдник накинувся і на неї. Він схопив дівчину за шию та почав бити кулаком по обличчю. Після побиття у неї лишилися синці та ссадини.

Тілесні ушкодження, нанесені потерпілим, відносяться до категорії легких тілесних ушкоджень.

Нагадаємо, судили 26-річного жителя Рівненщини, який займався сексом з неповнолітньою сестрою.

У суді чоловік повністю визнав свою вину та щиро розкаявся. Тож суд, дослідивши всі обставини справи, присудив волинянину покарання у вигляді штрафу розміром 850 гривень.

Telegram Channel