Курси НБУ $ 41.45 € 46.11
На Волині нагородили студентів, які найкраще знають про безпеку в інтерактивному просторі

Вітаємо переможців!

Фото: 5 Державна пожежно-рятувальна частина м.Нововолинськ.

На Волині нагородили студентів, які найкраще знають про безпеку в інтерактивному просторі

Нагородили нововолинських студентів, які стали переможцями обласного конкурсу «Створюємо інтерактивний простір безпеки»

З метою залучення активної та творчої студентської молоді до оновлення бази матеріалів для проведення дистанційного навчання дітей та дорослого населення правил безпеки життєдіяльності за допомогою сучасних мультимедійних засобів Головним управлінням Волинської області спільно із Управлінням освіти і науки облдержадміністрації було організовано конкурс «Створюємо інтерактивний простір безпеки» серед здобувачів освіти закладів вищої, професійної (професійно-технічної) та фахової перед вищої освіти.

Цього року на конкурс надійшло 38 робіт з правил безпеки життєдіяльності, порядку дій на випадок надзвичайних ситуацій та популяризації професії рятувальника.

Цього року на конкурс надійшло 38 робіт з правил безпеки життєдіяльності, порядку дій на випадок надзвичайних ситуацій та популяризації професії рятувальника. Участь взяли й вихованці ДВНЗ «Нововолинський електромеханічний коледж». Зокрема, студенти здобули призові місця у номінації «Електронна презентація».

Днями відбулося нагородження переможців.

Перше місце здобули автори Владислав Самборик, Владислав Куцик, Владислав Гарнік, студенти 4-го курсу комп’ютерно-економічного відділення. Владислав Ковальчук, студент третього курсу, посів друге місце.

Реклама Google

Джерело: 5 Державна пожежно-рятувальна частина м.Нововолинськ
Telegram Channel