Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Труп знайшли у калюжі крові: українка загинула через кілька місяців після смерті чоловіка (Відео)

Триває слідство.

Фото from-ua.com.

Труп знайшли у калюжі крові: українка загинула через кілька місяців після смерті чоловіка (Відео)

Стали відомі подробиці моторошного вбивства у столиці

У Києві чоловік підняв руку на матір. Крики чули всі мешканці багатоповерхівки. Для 67-річної жінки то був трагічний фінал сварки. Щобільше - це вже друга смерть у сім'ї за останні кілька місяців, передає nnovosti.info.

Поліцейських викликали сусіди, які повідомили, що поряд з ними вбивають людину. Копи точно знали куди йти-на 16-й поверх столичної багатоповерхівки. Щойно поліцейські забігли у квартиру, застигли на місці і не повірили власним очам. На підлозі у калюжі крові лежала жінка, яка, на жаль, вже не дихала. А з кімнати на зустріч правоохоронцям вийшов син загиблої. У квартирі більше нікого не було.

Коли матір стікала кров'ю, він навіть не викликав швидку.

Олександр згодом розповів, що починалося все зі звичайної сварки. Родина сусідам здавалася порядною. В те, що син може підняти руку на матір, ніхто б і не подумав. А те, що чоловік може вдарити нещасну гантелею, ніхто не міг навіть у страшних снах уявити. З'ясувалося, що в родині настала чорна смуга. Кілька місяців тому помер батько. Знайомі не можуть зрозуміти, що ж сталося з нормальним чоловіком і чому він накинувся на найріднішу людину. Але правоохоронці переконують,  що чоловік добре знав, що робить – коли матір стікала кров'ю, він навіть не викликав швидку.

Читайте також: Жінка ледь не вбила сусіда вилами та лопатою.

 

Telegram Channel