Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
LAMA вперше розповіла, чому досі не має дітей

Лама на деякий час зникла із публічного простору, тепер обіцяє повернутись.

Фото ТСН.

LAMA вперше розповіла, чому досі не має дітей

45-річна українська співачка Наталія Дзеньків, більш відома як Lama, у програмі «Світське життя» заявила, що не бачить себе в ролі мами

«У мене не було свідомого рішення. Я пам'ятаю себе в 23 роки і я розумію, що це ж треба дітей народити, всі ж то кажуть, що це треба, а я розумію, що мене не тягне до цього. Просто зараз навколо мене дуже багато знайомих з дітьми і я розумію, що їм так важко. Там і мами, і дідусі, а я собі думаю, моя мама у Франківську і як я буду це все витягувати… Я зрозуміла, що хочу далі продовжувати писати пісні», – розповіла зірка.

У мене таке враження, що я перейшла в якийсь 4D вимір, я почала бачити набагато чіткіше і ясніше, що треба робити.

Артистка також додала, що коханий розділяє її думку щодо нащадків і не вимагає у Дзеньків народжувати йому дітей. «Він розділяє мою думку. Важливо в житті знайти пару. У нас 2 собаки: лайка і дворовий песик, ми живемо у лісі, ми медитуємо, ми духовно розвиваємось. Коли я лишилась одна, без продюсера, без команди, тобто Титанік на дні, як Садхгуру говорить, індійський йог: «Ви надто серйозно ставитесь до життя, переймаєтеся всім, для чого це? Віддайся всесвіту і ти отримаєш те, що треба». У мене таке враження, що я перейшла в якийсь 4D вимір, я почала бачити набагато чіткіше і ясніше, що треба робити», – поділилася вона.

Читайте також: 100-річна прапрабабуся стала найсильнішою довгожителькою світу​.

ДО РЕЧІ
В  США із 1970-х років кількість свідомо бездітних жінок збільшилась удвічі.  В той же час у всьому світі більшість людей вважають батьківство моральним обов’язком чоловіка та жінки. І люди, які відмовляються від продовження роду, зазвичай стикаються із засудженням з боку суспільства.

Реклама Google

Telegram Channel