Курси НБУ $ 39.38 € 42.32
На Волині школярі з поліцейським садили ліс

Добра справа

Фото ГУНП у Волинській області

На Волині школярі з поліцейським садили ліс

Загалом було 25 учасників

Поліцейський Андрій Коколюк разом із працівниками Володимир-Волинського лісомисливського господарства та учнями школи села Галинівка долучилися до посадки дерев в рамках Всеукраїнської акції «Створюємо ліси разом».  Про це інформують на головному сайті Національної поліцї у Волинській області.

Усі ми розуміємо, що ліси є надважливі і для природи, і для людства, тому це місія кожного з нас долучитися до поповнення їх запасів», - зазначив поліцейський Андрій Коколюк.   

Сосни, дуби та модрини висадили у лісосмузі на окраїні села Овадне. Загалом до доброї справи долучилося 25 учасників. «Висаджували дерева на території, яку я обслуговую, - це і спонукало взяти учать у акції. Усі ми розуміємо, що ліси є надважливі і для природи, і для людства, тому це місія кожного з нас долучитися до поповнення їх запасів», - зазначив поліцейський Андрій Коколюк.   

Читайте також: Фаєр-шоу, стрільби з лука, спортивні бої, куліш, пісні і молитва: у селі під Луцьком організували величезне святкування (Фото)

Правоохоронець висловив сподівання, що усі посаджені дерева приймуться та вже за декілька років радуватимуть око відвідувачів лісу. 

Реклама Google

Telegram Channel