Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Українець знімав любощі зі своєю дружиною і викладав на порносайт. Його судили

Правоохоронці викрили незаконний бізнес.

Фото Pixabay.

Українець знімав любощі зі своєю дружиною і викладав на порносайт. Його судили

Поліцейські, прокурори та судді, які працюють за кошти платників податків, чимало часу витратили, щоб покарати зловмисника

За поширення в інтернеті порнографічних відео житель Кременчука Полтавської області отримав умовний термін. Ролики він знімав вдома разом зі своєю дружиною і заливав на сайт PornHub.

Як повідомляється в рішенні Крюківського районного суду Кременчука, підсудний працює інженером-електронником у місцевому ліцеї. Раніше судимим він не був.

Вирок обвинуваченому був пом'якшений. Справа в тому, що житель Кременчука визнав свою провину й під час слідства уклав угоду з прокурором.

Хоум-відео інженер зберігав на своєму iMac. Усього на електронному носії було знайдено 28 матеріалів порнографічного характеру, які зловмисник публікував у мережі під ніком MonaCharm.

Судячи з назв відеороликів, дружина обвинуваченого часто знімалася в ролі неповнолітньої.

За перегляди українець отримував незаконний дохід, чим «довів свій злочинний умисел до кінця», сказано в судовій ухвалі.

Дії чоловіка були кваліфіковані за ч.1 ст. 301 і ч.3 ст. 301 КК України. Санкція передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років із позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю (до трьох років).

Однак вирок обвинуваченому був пом'якшений. Справа в тому, що житель Кременчука визнав свою провину й під час слідства уклав угоду з прокурором.

Читайте також: На Волині літня жінка наклала на себе руки.

 

У підсумку українця звільнили від трьох років в'язниці з випробувальним терміном в один рік. На користь держави з чоловіка також стягнули судові витрати (3269 грн за проведення судової портретної експертизи і 1307 грн – судової мистецтвознавчої експертизи).

Усю вилучену для розслідування техніку повернули власнику, але флешку із записами знищили.

Telegram Channel