Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Українка провела 15 000 весільних церемоній

Ірина Крайня - працівник одного з ДРАЦС міста Києва.

Фото з фейсбук-сторінки: Нововолинський міський відділ ДРАЦС.

Українка провела 15 000 весільних церемоній

Кожна пара, що вирішила одружитися, має право на особливу неповторну весільну церемонію. Все частіше наречені обирають свій її власний сценарій. Саме для цього, існує виїзна церемонія та нова професія - весільний церемоніймейстер

Історія знайомства, миттєвості закоханості та першого поцілунку, ствердження кохання та особливі моменти ваших відносин – все це за вашим бажанням відтворить церемоніймейстер на вашому весільному святі.

Весільний церемоніймейстер – професія, до якої приходять за покликом душі. Яскравий приклад цьому – Ірина Крайня - працівник одного з ДРАЦС міста Києва та водночас весільний церемоніймейстер однієї з локацій проєкту «Шлюб за добу» в м.Київ. Вона провела понад 15 000 весільних церемоній і лише надихається кожною наступною.

Класичний «Мендельсон» і рок-н-рол, пелюстки троянд і байкерська косуха, маленькі діти і домашні улюбленці – може поєднати непоєднуване.

Фантастична жінка – це про неї. Позитивна, креативна, чарівна, романтична, драйвова, чуттєва, і мега професійна в своїй царині!

 

 Класичний «Мендельсон» і рок-н-рол, пелюстки троянд і байкерська косуха, маленькі діти і домашні улюбленці – може поєднати непоєднуване. Її індивідуальний підхід до кожної пари наречених, бажання відчути кожну пару та вміння створити відповідний настрій всім учасникам церемонії – запорука незабутніх вражень від вашого головного дня, дня створення вашої сім’ї.

 

Telegram Channel