Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Ковельський ліцей став кращим серед 200 навчальних закладів України і отримав набори для робототехніки

Ліцей №10 здобув перемогу у грантову конкурсі Class Pack 2021-2022.

Фото зі сайту: Ковельська міська рада.

Ковельський ліцей став кращим серед 200 навчальних закладів України і отримав набори для робототехніки

Ліцей №10 виграв у конкурсі на отримання гранту від громадської організації «Міжнародна організація «ІННОВАЦІЙНІ ОСВІТНІ ТЕХНОЛОГІЇ», який профінансований благодійним фондом LEGO Foundation та міжнародною організацією FIRST

Грант Class Pack 2021-2022 розроблений спеціально для залучення дітей до програми FIRST LEGO League, яка надихає дітей вивчати освітні STEM-напрями (науку, технологію, інженерію, програмування, математику) в рамках освітнього процесу.

Програма FIRST LEGO League ґрунтується на знаннях з робототехніки та розроблена на основі конструкторів LEGO спеціально для учнів початкової, середньої та старшої школи. Місія програми полягає у тому, щоб показати учням та вчителям через цікаве навчання, яке приносить задоволення, що світ науки та технологій є неймовірно захоплюючим. Нині така програма функціонує в 320 закладах України.

Шлях до перемоги був нелегким, а конкуренція шалена.

Шлях до перемоги був нелегким, а конкуренція шалена. Конкурс складався з двох етапів. На першому була подана інформація про заклад та мотиваційний лист, чому саме ми мали отримати даний грант. 

Приємним сюрпризом стало те, що наш заклад пройшов у другий, очний, тур, який проходив 20 вересня в Києві, де гідно представили наш ліцей вчитель трудового навчання та інформатики Максим Селівончик та директор ліцею Світлана Шворак.

Серед понад 200 навчальних закладів з України, які взяли участь у конкурсі на отримання гранту, ліцей №10 м. Ковеля 

представив себе на найвищому рівні. У результаті отримав перемогу в грантовому конкурсі Class Pack 2021-2022! А це набори для робототехніки, планшети для учнів, програмне забезпечення та інші матеріали на суму майже 260 тисяч гривень.

Радіємо перемозі і запевняємо, що на досягнутому не зупинимось. Далі буде більше!

Джерело: Ковельська міська рада
Telegram Channel