Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Концерт до 30-річчя Незалежності обійшовся платникам податків у 64 млн гривень

Концерт коштував чималих грошей.

Фото ДС.

Концерт до 30-річчя Незалежності обійшовся платникам податків у 64 млн гривень

На проведення концерту «Незалежність у нашій ДНК. День Незалежності країни» в НСК «Олімпійський», який пройшов 24 серпня на честь 30-ї річниці незалежності України, з держбюджету виділили 64 млн гривень

Про це Міністерство культури і інформаційної політики повідомило Українським новинам у відповідь на запит, передає «ДС».

З держбюджету виділили 64 млн гривень

Як пояснили у відомстві, зазначену суму витратили на оплату послуг аранжування, створення партитур для оркестру, стейдж-бенду, репетицій, студії звукозапису, технічного забезпечення номерів артистів (спеціальні сценічні конструкції, світлові декорації, спецефекти, піротехніка) і на забезпечення багатокамерної зйомки.

Нагадаємо, 24 серпня в Києві на Майдані Незалежності пройшли офіційні урочистості до Дня Незалежності України, а також військовий парад із залученням авіації і театральне дійство. Також у Києві пройшов Марш захисників, у якому взяли участь ветерани російсько-української війни, волонтери, родичі військових і прості громадяни і річковий парад. А ввечері на НСК «Олімпійський» пройшов урочистий концерт «День Народження Країни» до Дня Незалежності.

Читайте також: Захворюваність на COVID-19 стрімко йде вгору: на Волині – 276 нових заражень, в Україні - 11 757!

Telegram Channel