Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Спідниця-олівець — базовий елемент стильного жіночого гардеробу

Модні спідниці від українського бренду HELENA без сумнівів, стануть запорукою неперевершеного вигляду кожного дня.

Фото HELENA.

Спідниця-олівець — базовий елемент стильного жіночого гардеробу

Одвічна жіноча дилема — одягнутися стильно, зручно і в той же час, максимально вигідно підкреслити свою жіночність. Дотримуватися цього балансу щодня буває непросто, але якщо задатися такою ціллю, то цілком реально. Головне — чітко продумати свій базовий гардероб, який в подальшому можна обігрувати різноманітними доповненнями

Безумовно, спідниця-олівець — один з таких незамінних елементів в жіночій шафі. Варіації з різними принтами, текстурою тканини і трендовими дизайнерськими рішеннями на будь який смак — це все про модні спідниці від українського бренду HELENA, які без сумнівів, стануть запорукою створення неперевершених луків кожного дня.

Що ж потрібно врахувати при виборі та як підібрати свій ідеальний варіант? Звісно, в цих питаннях варто опиратися на приналежність до сезону, модні тенденції чи умови офісного дрес-коду, та все ж є і універсальні поради, завдяки яким покупка може стати ще більш вдалою та практичною. І перш за все хочеться відмітити моделі в монохромному колірному виконанні. Синя, чорна чи сіра спідниця-олівець буде гармонійно комбінуватися зі всяким верхнім доповненням і не лише з речами в діловому стилі. З нею можна створити трендовий casual-образ для щоденного виходу і підібрати різні комбінації взуття.

Класичні темні кольори ідеально впишуться в осінньо-зимовий гардероб, а для більш теплої пори слід обрати красиві нюдові відтінки, які теж досить гарно поєднуються практично зі всією палітрою. Якщо ж вимоги для робочих луків не надто суворі та не обмежуються винятково стриманими кольорами — зверніть увагу на однотонні яскраві варіанти спідниці-олівець. Червоний, помаранчевий, фіолетовий — доповнивши їх нейтральним верхом, легко сформувати елегантний аутфіт, що стане доречним і для повсякденного офісного гардеробу і для романтичного побачення.

 

А що ж на рахунок принтів? Вони, однозначно, підкреслюють оригінальність виробу та надають йому особливого шарму, тому такий елемент в жіночому арсеналі також може стати одним із фаворитів. Клітинка, смужка, дрібний горох чи гусяча лапка, в комбінації двох-трьох кольорів ідеально впишуться в будь-який гардероб. Квітковим, анімалістичним чи рослинним візерункам теж місце бути, для невимушених зустрічей, коктейльних вечірок та святкових образів, вони просто ідеальна знахідка. Вдало підібравши колірну гаму, в такій спідниці ви завжди буде виглядати стильно та ефектно.

Telegram Channel