Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Оренда авто вперше: що потрібно знати

На ринку України є перевірені фірми, які цінують свою репутацію і отримали безліч позитивних відгуків від клієнтів.

Фото SibAvto.

Оренда авто вперше: що потрібно знати

Щоразу більше жителів України розглядають оренду авто, коли немає власного транспортного засобу або він потребує ремонту

Раніше люди з обережністю ставилися до цієї послуги через відсутність досвіду, тоді прокатний бізнес перебував на початковому етапі розвитку. Сьогодні ситуація змінилася, на ринку України є перевірені фірми, які цінують свою репутацію і отримали масу позитивних відгуків від клієнтів. SibAvto - одна з них. Ця фірма надає послуги за договором, працює офіційно і має великий автопарк в різних містах України.

Важливо: співпрацюйте з перевіреними компаніями, не беріть машину напрокат у приватних осіб, щоб уникнути втрати часу, грошей і нервів.

Далі розповімо, як не помилитися при виборі автомобіля, хто і на яких умовах може замовити послугу.

Дивимося на клас, основні параметри і ціну транспортного засобу

Замовити прокат авто в перший раз і залишитися задоволеним реально за умови підбору машини під:

  • мета оренди;

  • бюджет;

  • особистісні вимоги.

Визначтеся, для чого вам потрібен автомобіль, і яким він повинен бути, так ви з легкістю підберете ТЗ відповідного класу з оптимальною продуктивністю і розмірами. Від перерахованих параметрів залежить ціна прокату.

 

Комфорт не має значення, важливо завжди бути за кермом? Досить машини економ-класу. Для вирішення бізнес-завдань беруть авто відповідного класу або з категорії «преміум». Престижний транспортний засіб - те, що потрібно для трансферу іногородніх партнерів і великих клієнтів.

Потрібен комфортний автомобіль для поїздок, але бюджет обмежений? Підбирайте ТЗ середнього класу. Якщо ж плануєте далеку поїздку сім'єю або дружною компанією, замовляйте позашляховик або авто комфорт-класу.

Корисно: при виборі також рекомендуємо вказати тип коробки передач, необхідність в кондиціонері, тип кузова і марку машини.

Умови прокату авто в надійної компанії

На момент підписання договору з компанією SibAvto необхідно мати при собі паспорт, ІПН, водійське посвідчення і заставну суму. Клієнтом може стати людина від 22 років з досвідом водіння 2 і більше років. Для бронювання машини на сайті достатньо оформити онлайн-заявку. При необхідності за додаткову плату фахівці компанії надають машину на вказану адресу, наприклад, до аеропорту або залізничного вокзалу. Формальні питання вирішуються на місці.

Telegram Channel