Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
На Волині мама загиблого Героя обурюється, що на стенді в центрі міста не вказали імені її сина

Стенд випустили до 30 річниці Незалежності України.

Фото Олександра ПРИЙМАКА.

На Волині мама загиблого Героя обурюється, що на стенді в центрі міста не вказали імені її сина

Не так давно навпроти універмагу в Камені-Каширському з’явився інформаційний стенд пам’яті, присвячений загиблим у російсько-українській війні землякам

Мама загиблого на Донбасі Миколи Королька — Віра Королько не помітила там прізвища свого сина, який теж віддав життя за Україну. Про це пише «Полісся».

У райдержадміністрації пояснили, що на стенді перелічені імена уродженців лише тих населених пунктів, які нині входять до складу Камінь-Каширської міської територіальної громади. А ось Микола Королько народився у селі Тоболи, яке тепер віднесене до Прилісненської ОТГ.

На цій дошці вказали імена лише семи воїнів, які полягли у кривавому протистоянні: Герасимика Дмитра, Дем’яника Сергія, Приймака Сергія, Склезя Сергія, Сотника Івана, Шеметюка Олександра, Цепуха Сергія. Це з прикрістю для себе зауважила Віра Королько, мама полеглого Героя Миколи Королька із Тоболів.

Читайте також: На Рівненщині старенький дідусь шукає дружину, яка пішла по гриби з собакою і не повернулася.

У райдержадміністрації пояснили, що на стенді перелічені імена уродженців лише тих населених пунктів, які нині входять до складу Камінь-Каширської міської територіальної громади. А ось Микола Королько народився у селі Тоболи, яке тепер віднесене до Прилісненської ОТГ. А це вже інша громада. Місцеві журналісти назвали такі дії влади необдуманими.

Telegram Channel