Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Ектор Хіменес-Браво вразив мережу своїм оголеним виглядом (Фото)

Волинь-нова

Ектор Хіменес-Браво вразив мережу своїм оголеним виглядом (Фото)

Суддя проєкту «МастерШеф», шеф-кухар і ресторатор Ектор Хіменес-Браво вкотре поділився з шанувальниками відвертим знімком. Він позував повністю без одягу

Кадр був зроблений на кухні. Відповідне фото знаменитість опублікував на сторінці в Instagram (щоб подивитися, доскрольте новину до кінця). Про це пише Обозреватель.

Хіменес-Браво позував на камеру абсолютно голим, стоячи на кухні. Інтимні місця він прикрив розрізаним великим кавуном.

Інтимні місця він прикрив розрізаним великим кавуном.

Варто зазначити, що не всі користувачі мережі оцінили пікантне фото знаменитості. Їхні думки розділилися, і вони засипали шеф-кухаря коментарями під публікацією.

«Відписка. Втратив останню повагу», «Моє життя не буде таким, як раніше», «Екторе, ви вогонь. Просто не всі люди «open mind». Успіхів вам», «Круто. Екторе, це сміливо, ви крутий», – пишуть люди.

Реклама Google

Коротко про знаменитість:

Ектор Хіменес-Браво – канадський і український шеф-кухар колумбійського походження, бізнесмен і телеведучий. Також він суддя проєкту «МастерШеф» і засновник консалтингової компанії Bravo Restaurant Group.

Кулінарна концепція Хіменеса-Браво побудована на ідеях мультикультуралізму й інтеграції найрізноманітніших методів приготування їжі. Шеф-кухар – творець власного кулінарного стилю «Nuevo Latino».

Telegram Channel