Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Подвійне дно: на Волині викрили чергову схему контрабандистів цигарок (Відео)

Вилучили і цигарки, і автомобіль.

Фото Державна прикордонна служба.

Подвійне дно: на Волині викрили чергову схему контрабандистів цигарок (Відео)

Тютюнові вироби переміщувалися в спеціально обладнаному тайнику – подвійному днищі автомобіля, яким перевозили з Білорусі текстиль

Інформацію про можливе незаконне переміщення сигарет здобули оперативні співробітники Волинського загону. Тому мікроавтобус «Івеко», який  учора прибув у пункт пропуску «Дольськ», прикордонники направили на поглиблений огляд. Автомобілем білорус віз в Україну тканину. Згідно з товаросупровідними документами вантаж прямував з Держпідприємства «Оршанський льонокомбінат» на одну з українських фабрик легкої промисловості в м. Рівне.

Тютюнові вироби та мікроавтобус 2013 року випуску вилучили працівники Держмитслужби.

Під час ретельної перевірки транспортного засобу та вивантаження товару, прикордонники виявили в автівці подвійне дно, запаковане цигарками. Всього зі сховку співробітники Держприкордонслужби та митники дістали понад 3 тисячі пачок цигарок з акцизними марками Республіки Білорусь.

Тютюнові вироби та мікроавтобус 2013 року випуску вилучили працівники Держмитслужби. Сума вилученого сягнула майже пів мільйона гривень.

Читайте також: Дитина в лікарні: учора в ДТП на Волині постраждало двоє людей​.

До компетентних державних органів прикордонники надіслали повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 204 ККУ. Дані внесено в ЄРДР, розпочато кримінальне провадження.

Реклама Google

Telegram Channel