Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У Луцьку контролери висадили з маршрутки школяра без сіті-картки. Містяни обговорюють в соцмережі, як діяти

Чи мають втручатися дорослі пасажири, коли школяра-безбілетника висаджують з транспорту?

Фото: 12 канал.

У Луцьку контролери висадили з маршрутки школяра без сіті-картки. Містяни обговорюють в соцмережі, як діяти

Дитина мала за проїзд готівку, а не картку

«В стрічку для роздумів болючого питання. Сьогодні з маршрутки 32 контролери висадили дитину (школяра) на вул.Теремнівській, яка їхала в школу с .Липини», - написала в групі «Новини Луцька й Волині» Любов Гоздецька.

Прохання до можновладців, до перевізників, контролерів та керівників школи, пояснити болюче питання: чи діти мають платити карткою по 6 грн як дорослі, чи платити 3 грн водієві. Як діяти дітям в такій ситуації, а особливо коли /вигнали / з маршрутки залишившись серед дороги, а ще починається холод.

- Шановні, підлючайте людяність, шукайте вихід вже і сьогодні, а не звинувачуєте дітей та батьків, - звертається жінка.

В маршрутці їхали дорослі, і чому ніхто не втрутився,захищаючи перелякану дитину,невже, вийшовши з транспорту, нікого не замучила совість?

Спробуймо ми всі і звичайно ж батьки, бабусі з дідусями - всі разом будемо відстоювати та захищати права наших дітей і захищати їх всім серцем і розумом, адже це наше майбутнє.

Кілька десятків коментарів засвідчили, що люди вважають: пасажири маршрутки мали захистити дитину. Приміром, хтось мав заплатити своєю карткою або ж мали конфліктувати з контролером.

Читайте також:У Луцьку здорожчає проїзд у тролейбусах

Реклама Google

Telegram Channel