Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У Луцьку з маршрутів тимчасово знімуть нові екоавтобуси

Із маршрутів тимчасово знімають автобуси MAN.

Фото ІА Волинські новини.

У Луцьку з маршрутів тимчасово знімуть нові екоавтобуси

У транспорті буде проведено пересертифікацію газового обладнання

У Луцьку з маршрутів тимчасово знімають автобуси MAN, які віднедавна курсували містом. Як пояснюють у ТОВ «БЕСТ ЛЕНАД ГРУП», якому належить транспорт, до таких дій вдалися, оскільки автобуси мають пройти пересертифікацію, інформує ІА Волинські новини.

«Буде проведено пересертифікацію газового обладнання. Без такого сертифіката наші автобуси не допускають до заправки, адже їх заправляють метаном, а це вибухонебезпечна речовина, – зазначає очільниця підприємства Раїса Клим’юк. – На сертифікацію всього транспорту знадобиться приблизно місяць. Для цього нам треба буде перегнати автобуси в інше місто, бо в Луцьку такого не роблять. На цей період на маршрути №№32, 12 та 24, що їх обслуговували MANи, вийдуть інші автобуси – Renault Tracer та Irisbus Karosa з пасажиромісткістю 56-59 сидячих та 20-30 стоячих місць».

Для цього треба буде перегнати автобуси в інше місто, бо в Луцьку такого не роблять. 

Як запевняють на підприємстві, ці автобуси будуть не менш комфортабельні.

Крім того, ТОВ «БЕСТ ЛЕНАД ГРУП» закупило нову партію автобусів марки VDL.

«Усі автобуси – 2010-2011 року випуску, їх приїде 22, – повідомила Раїса Клим’юк. – У найближчі кілька тижнів вони прибудуть на територію України та зможуть виїхати на маршрути, які буде визначено на конкурсній основі».

Читайте також: У Луцьку оголошено конкурс на встановлення пам’ятника Степану Бандері

Telegram Channel