Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
На Рівненщині бабуся пішла по гриби на дві з лишнім доби. Як знайшлася

«Я її просив – не ходи, бо вона лісу не знає. Якби ще я був крепший...», – каже Микола Гай.

Фото Суспільного.

На Рівненщині бабуся пішла по гриби на дві з лишнім доби. Як знайшлася

Пішла з дому собакою і поки блукала, то її оголосили в розшук

На Рівненщині жінка пішла по гриби й повернулася додому через два з половиною дні. Протягом всього цього часу 87-річну жительку Шубкова шукали правоохоронці, рятувальники, лісівники та сусіди. За словами її чоловіка, його дружина так довго блукає лісом вже не вперше, інформує Суспільне.

Чоловік зниклої Галини Оліферук Микола каже, у понеділок вона назбирала в лісі опеньків. А коли пішла за ними наступного дня – не повернулася.

«Я її просив – не ходи, бо вона лісу не знає. Якби ще я був крепший, а то я після інфаркту. Ноги мені відібрало і не можу далеко ходити. Я б найшов її сам без міліції», – каже Микола Гай.

Сім'я живе поруч з лісом, тож саме туди жінка вирушила насамперед – були впевнені рідні зниклої.

«Я живу в Тучині, в мене телефона немає, він мені не подзвонить. Я прийшла пішки сюди. Переживаю, я не спала вже дві ночі», – розповідає сестра Катерина Кравчук.

Бабуся зникає не вперше, зізнається пан Микола. У попередні роки, бувало, вона поверталася з лісу на наступний ранок. Цього разу жінка пішла до лісу з псом. За чорний колір його назвали Циганом.

«Колись вона переночувала, то було літом. Вона один раз потрапила під Козлин – там військова частина є, там сторожи були. То вони прихистили, напоїли чаєм, показали дорогу. І на ранок вона вернулася», – пригадує Микола Гай.

Протягом двох днів у навколишніх лісах працювали рятувальникиПротягом двох днів у навколишніх лісах працювали рятувальники, лісівники та небайдужі селяни. Хто йшов до лісу по гриби, просили гукати пані Галину. 30 вересня по обіді зникла знайшлася.лісівники та небайдужі селяни. Хто йшов до лісу по гриби, просили гукати пані Галину. 30 вересня по обіді зникла знайшлася.

Протягом двох днів у навколишніх лісах працювали рятувальники, лісівники та небайдужі селяни. Хто йшов до лісу по гриби, просили гукати пані Галину. 30 вересня по обіді зникла знайшлася.

«Станом на 17-ту годину бабуся повернулася додому.

 

 

 

Направили працівників поліції, швидку, для перевірки стану її здоров'я. Ми вживаємо заходів – проведення профілактичних бесід, однак не може поліція заборонити йти в ліс по гриби», – коментує заступник начальника Рівненського районного відділення поліції Вадим Артюхович.

Він уточнив, що життю пані Галини нічого не загрожує. Жінка сама прийшла додому майже через три доби.

Читайте також:На Волині хлопцеві відірвало руку картоплекопачкою

Реклама Google

Telegram Channel