Курси НБУ $ 39.55 € 42.06
Школи Луцького району отримають нові комп'ютери

Наявна комп’ютерна техніка у школах застаріла і потребує оновлення.

Фото зі сайту Всеосвіта.

Школи Луцького району отримають нові комп'ютери

Депутати Луцької районної ради підтримали зміни до Програми про співпрацю Луцької районної ради із закладами освіти Луцького району на 2021-2024 роки, згідно якої школи отримають новеньку техніку

«На попередній сесії була прийнята програми співпраці Луцької районної ради із закладами освіти на наступні чотири роки, згідно якої ми передбачали порівняно невелике фінансування – 800 тисяч гривень. З ініціативи народного депутата Вячеслава Рубльова ми збільшуємо фінансування програми до 8 мільйонів гривень.

Очікуємо субвенцію з державного бюджету на проведення подальшої комп’ютеризації навчальних закладів Луцького району за умови співфінансування громадами до 50 відсотків.

Очікуємо субвенцію з державного бюджету на проведення подальшої комп’ютеризації навчальних закладів Луцького району за умови співфінансування громадами до 50 відсотків. Вважаємо це потрібним кроком, адже наявна комп’ютерна техніка у школах застаріла і потребує оновлення», - розповів депутат, начальник відділу освіти, науки, культури, молоді, спорту та медицини Луцької райради Віктор Білик.

Джерело: Луцька районна рада
Telegram Channel