Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У колонії на Поліссі у в’язнів вилучили заборонені речі

Отакої!

Фото із сайту rivnepost.rv.ua.

У колонії на Поліссі у в’язнів вилучили заборонені речі

Арсенал просто вражає

В Катеринівці Сарненського району Рівненської області провели загальний обшук всіх приміщень житлової зони установи та сектору максимального рівня безпеки із залученням працівників установи.

Як інформує «Рівне Вечірнє», у результаті обшуку було виявлено та вилучено наступні заборонені до користування засудженими предметів та речовин, а саме: 8 мобільних телефонів, Wifi-роутер, 2 пошкоджених планшета, 1,5 літрів спиртних напоїв кустарного виробництва, 5 батарей живлення до мобільних телефонів, 2 саморобні металеві пластини, 4 зарядних пристроїв до мобільного телефону, 45 л. саморобної хлібної закваски, понад 15 кг. саморобних хлібних дріжджів, а також поряд з цим куски електропроводки понад 10 метрів, різного роду саморобні нагрівальні пристрої, нетаврований інструмент, кип’ятильники та електричні тени, гральні карти саморобного виготовлення, заготовки дров, зайві речі та інші заборонені предмети та різного роду хлам.

Серед вилучених заборонених речей: 8 мобільних телефонів, Wifi-роутер, 2 пошкоджених планшета, 1,5 літрів спиртних напоїв кустарного виробництва, 5 батарей живлення до мобільних телефонів...

Не виконання законних вимог засудженими не було, фізична сила та спеціальні засоби не застосовувалися.

Читайте також у нас: «Поліція врятувала підприємця, за вбивство якого конкурент заплатив 40 тисяч доларів (Фото)​».

Telegram Channel