Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Минуло 7 днів від моменту обіцянки Безуглої заслухати мене на засіданні ТСК щодо «вагнерівців», - Бутусов

Мар'яна Безугла.

Фото Цензор.НЕТ.

Минуло 7 днів від моменту обіцянки Безуглої заслухати мене на засіданні ТСК щодо «вагнерівців», - Бутусов

Минуло 7 днів після обіцянки народної депутатки від «Слуги народу», голови Тимчасової слідчої комісії з питань розслідування можливих протиправних дій представників органів держвлади та інших осіб проти суверенітету України Мар'яни Безуглої заслухати на засіданні ТСК головного редактора Цензор.НЕТ Юрія Бутусова , зазначає

Про це журналіст нагадав на своїй сторінці в Фейсбук, інформує Цензор.НЕТ.

«Минуло 7 днів, як голова Тимчасової слідчої комісії з розслідування провалу спецоперації із захоплення 28 російських терористів «вагнерівців» Мар'яна Безугла заявила, що викличе мене на засідання, щоб я розповів про свої джерела інформації. Минуло 7 днів, але пані Безугла так і не призначила засідання і не оголосила, коли ж я можу дати свідчення, які її нібито так хвилювали», - написав Бутусов.

Минуло 7 днів, але пані Безугла так і не призначила засідання і не оголосила, коли ж я можу дати свідчення, які її нібито так хвилювали.

Якесь дивне ставлення до питання національної безпеки, зазначає головний редактор Цензор.НЕТ. «Адже зараз у Трускавець приїхали голова СБУ Іван Баканов і генпрокурорка Ірина Венедіктова, і якби засідання комітету провели вчасно, то зараз пані Мар'яна могла б поставити їм запитання перед фракцією і почути відповіді:

  • Чи долучені до матеріалів кримінальної справи після провалу спецоперації свідчення начальника ГУР МО в 2016-20 рр. Василя Бурби про причетність до провалу спецоперації голови офісу президента Андрія Єрмака?
  • Коли даватимуть свідчення комісії всі 6 учасників засідання в кабінеті президента Зеленського, на якому вирішили перенести спецоперацію?
  • Коли правоохоронні органи долучать допити учасників операції до матеріалів кримінальної справи і які процесуальні дії ведуться для встановлення істини?».

«Сподіваюся, що найближчим часом пані Безугла оголосить час проведення комісії в приміщенні Верховної Ради, щоб я зміг відповісти на поставлені нею питання», - підкреслив Бутусов. 

Читайте також: Зеленський каже, що говорив про «вагнерівців» з Лукашенком ще до їх затримання​.

Реклама Google

Telegram Channel