Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Волинянин Федецький дає прогноз сьогоднішнього матчу «Динамо» – «Шахтар»

Oleg

Волинянин Федецький дає прогноз сьогоднішнього матчу «Динамо» – «Шахтар»

Екс-гравець збірної України Артем Федецький передбачає нічию в українському дербі

Артем Федецький поділився думками про ситуацію з у київському «Динамо», і про прийдешній поєдинок із «Шахтарем».

В цій грі буде дуже гаряче, тому одразу потрібно брати емоції під контроль. Кожна із команд захоче довести, що вона найкраща в Україні. Думаю, що поєдинок закінчиться рахунком 2:2.

«Атака «Динамо»? Які ще варіанти Луческу має, крім Гармаша? Супрягу вже продають в Серію А років п'ять і не можуть продати. Те, що я бачу, знаючи відношення Луческу до Супряги - перспектив у нього в «Динамо» мало. Супрязі потрібно якнайшвидше змінювати команду, на мою думку. Це буде краще для його прогресу, бо постійна тяганина з трансферами, різні розмови - гравця купляють, коли він «на виду», а скільки часу на полі провів Владислав у цьому році? Напевно, Гармаш не від добра грає центрального нападника, коли є центральний форвард, наконечник. Мабуть, Владиславові варто задуматися над своїм ставленням до футболу. Тільки він все може виправити.

Реклама Google

В цій грі буде дуже гаряче, тому одразу потрібно брати емоції під контроль. Кожна із команд захоче довести, що вона найкраща в Україні. Думаю, що поєдинок закінчиться рахунком 2:2», - сказав Федецький.

Читайте також: Букмекери дали прогноз на матч УПЛ «Динамо» - «Шахтар».

Нагадаємо, сьогодні, 3 жовтня, на столичному НСК «Олімпійський» у 10-у турї Прем'єр-ліги пройде українська футбольна «класика» - київське «Динамо» прийматиме донецький «Шахтар». Поєдинок розпочнеться о 19.30; транслюватиме матч телеканал «2+2».

Telegram Channel