Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
«Допоможіть, мого тата зарізав знайомий»: чоловік на очах у дітей вбив хлопця колишньої дружини і забарикадувався з донькою

Тривають слідчі дії.

Фото Нацполіція.

«Допоможіть, мого тата зарізав знайомий»: чоловік на очах у дітей вбив хлопця колишньої дружини і забарикадувався з донькою

Чоловік відмовлявся спілкуватися з правоохоронцями і погрожував «всіх вбити»

У Маріуполі громадянин зарізав чоловіка на очах у дев'ятирічної доньки, після чого забарикадувався з нею в під'їзді з вогнепальною зброєю.

Про це повідомили в пресслужбі Національної поліції в Донецькій області.

Як стало відомо, в поліцію звернулася дівчина, яка повідомила, що її батька вбили.

Він засів на сходах, що вели до підвалу, разом із донькою та двома «стволами» вогнепальної зброї.

«Допоможіть, мого тата зарізав знайомий», — таке повідомлення надійшло до поліції Маріуполя. Слідчо-оперативна група, яка прибула на місце, виявила на кухні тіло 45-річного чоловіка з сімома ножовими пораненнями. Було встановлено, що до потерпілого та його дружини прийшов її колишній чоловік. У квартирі також перебували дві дівчинки 12 та 9 років», — розповіли в пресслужбі Нацполіції області.

Між чоловіками виник конфлікт. Не впоравшись з емоціями, громадянин вбив знайомого на очах у своєї доньки. Після чого втік разом з дитиною. Згодом його знайшли в одному з будинків в центральній частині міста.

«Поліція оточила будинок, проте наблизитися до правопорушника було неможливо. Він засів на сходах, що вели до підвалу, разом із донькою та двома «стволами» вогнепальної зброї», — додали в управлінні поліції.

З підозрюваним у вбивстві правоохоронці намагалися вести переговори. Однак ніякого результату це не дало — чоловік погрожував «всіх вбити». Зупинити його зміг знайомий, з яким зв'язалися правоохоронці.

«42-річний Вадим Бодня ризикнув собою заради дитини, зміг знайти підхід до товариша та вивів налякану дівчинку. З нею працюватимуть психологи. За декілька секунд фігурант був затриманий. У нього вилучено ніж зі слідами крові, пістолет та саморобну зброю. Крім цього, на вулиці поліція знайшла скривавлені джинси, які підозрюваний викинув у спробі позбутися доказів вбивства», — підкреслили в пресслужбі Нацполіції області Донецької області.

Читайте також: Поки молодий українець у Польщі наносив дорожню замітку, його на смерть знесла автівка (Фото).

Реклама Google

За фактом події правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 («Умисне вбивство»), ч. 1 ст. 263 («Незаконне поводження зі зброєю») і ч. 1 ст. 345 («Погроза щодо працівника правоохоронного органу») КК України. Триває досудове розслідування.

Telegram Channel