Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Популярний український актор потрапив у масштабну ДТП (Відео)

Тривають слідчі дії.

Скріншот з відео.

Популярний український актор потрапив у масштабну ДТП (Відео)

Актор зіграв у таких стрічках як «Єфросинія», «Доярка з Хацапетівки», «Роксолана», «Повернення Мухтара»

У ніч на 3 жовтня в ДТП у Києві потрапив український актор Михайло Жонін, добре відомий багатьом за гру у фільмі «Пес», про це повідомляють у Facebook ГО «Автопатруль Майдан», передає glavcom.ua.

Одним із пасажирів Volkswagen виявився український актор Михайло Жонін.

Аварія сталася у Дніпровському районі. Відомо, що в автопригоду потрапили 3 автомобілі: Volkswagen,Mercedes та Subaru. Як зазначають, водій Volkswagen не впорався з кермуванням та зачепив припарковані 2 автівки.

З’ясувалося, що одним із пасажирів Volkswagen виявився український актор Михайло Жонін. В результаті ДТП ніхто з її учасників не постраждав.

На місці працювала патрульна поліція Дніпровського району.

Михайло Жонін – український актор, у 2002 році вперше з'явився на екрані в серіалі «Лялька». Після цього знявся в історичній мелодрамі «Роксолана». Найчастіше Михайло Жонін знімається в кримінальних і детективних серіалах. Глядачі звикли бачити в його особі або правоохоронців, або кримінальників. Доводилося йому грати і комедійних персонажів – наприклад, у фільмі «Один за всіх». У 2007 році Михайло Жонін вперше знявся у військовому проекті – це була 4-серійна драма «Мисливці за караванами». Також він зіграв у таких стрічках як «Єфросинія», «Доярка з Хацапетівки», «Роксолана», «Повернення Мухтара» та інших. 

Читайте також: У Луцьку сталася масштабна ДТП – утворився чималий затор (Фото).

Реклама Google

Telegram Channel