Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Зеленський, який «злив» інформацію про «вагнерівців» Лукашенку, підірвав довіру наших партнерів – Порошенко

«На сьогоднішній день Україна потребує захисту від монобільшості».

Фото ЄС.

Зеленський, який «злив» інформацію про «вагнерівців» Лукашенку, підірвав довіру наших партнерів – Порошенко

«Злив» спецоперації із затримання бойовиків ПВК Вагнера білоруському диктатору Лукашенку, в якому зізнався Зеленський, підриває довіру до України міжнародних партнерів

Про це заявив на погоджувальній раді п’ятий Президент, лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко. Він наголосив, що публікації світових ЗМІ про фінансові злочини Зеленського та його партнера олігарха Коломойського, а також «вагнергейт» роблять владу України нерукостискаємою.   

Під час зібрання в Трускавці Зеленський зізнався у ще одному злочині, що він особисто передав Лукашенку інформацію  по операції по «вагнерівцях».

«Було б добре, якби лише Зеленський був би нерукостискаємий. Мова йде про питання національної безпеки. Під час зібрання в Трускавці Зеленський зізнався у ще одному злочині, що він особисто передав Лукашенку інформацію  по операції по «вагнерівцях». Яку він спочатку заперечував, потім казав, що це операція російських спецслужб, які нібито росіяни організували самі проти себе. А на сьогоднішній день зливом цієї операції скоїв злочин і підірвав довіру наших міжнародних партнерів, яка так важко завойовувалася протягом останніх п’яти років», – говорить Порошенко.

«Хто далі вам буде передавати сенситивну розвідувальну інформацію, яка завтра може опинитися в руках Путіна, з яким він прагне терміново зустрітися тет-а-тет, руйнуючи світову коаліцію, яка була створена на підтримку України?», – обурився Петро Порошенко.

«На сьогоднішній день Україна потребує захисту від монобільшості», – резюмує лідер «Європейської Солідарності».

Читайте також: Порошенко про розслідування фінансових оборудок Зеленського і Коломойського: під ударом опинилася держава Україна​.

Джерело: Пресслужба Волинського ОУЛМГ.
Telegram Channel