Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У Луцьку затримали 16-річного хлопця з наркотиками

Хлопець поводився підозріло.

Фото ілюстративне.

У Луцьку затримали 16-річного хлопця з наркотиками

Гвардійці затримали чотирьох лучан з забороненими речовинами, серед них – неповнолітній

Минулими вихідними під час служби з охорони громадського порядку у Луцьку нацгвардійці у чотирьох осіб виявили та вилучили наркотичні речовини. Один з них виявився неповнолітнім.

Увечері, 1 жовтня по вулиці Шопена гвардійський автопатруль звернув увагу на молодика, що поводився підозріло. Під час поверхневої перевірки у 16-річного громадянина було виявлено та вилучено паперовий згорток з речовиною рослинного походження зеленого кольору, ззовні схожою на «канабіс», а також знаряддя для паління заборонених речовин.

Наступного дня військові наряди у центрі Луцька затримали двох осіб з ймовірними наркотичними речовинами. У 34-річного лучанина виявили та вилучили рідину, ззовні схожу на наркотичну та пачку медичних шприців. Трапилося це у під’їзді будинку по вулиці Коперника. Інший військовий наряд під час патрулювання вулиці Лесі Українки у громадянина 2001 року народження виявив та вилучив поліетиленовий пакет з речовиною рослинного походження зеленого кольору, ззовні схожою на «канабіс».

У 34-річного лучанина виявили та вилучили рідину, ззовні схожу на наркотичну та пачку медичних шприців. 

3 жовтня паперовий згорток з аналогічною ймовірною наркотичною речовиною гвардійці виявили та вилучили у 30-річного лучанина, що знаходився біля одного з будинків на проспекті Грушевського.

На кожне місце події викликали слідчо-оперативну групу. Виявлені у вказаних осіб ймовірні наркотичні речовини вилучили та направили на дослідження.

Читайте також: У Луцьку з вікна багатоповерхівки випав хлопець

Джерело: Військова частина 1141 Національної гвардії України м. Луцьк
Telegram Channel