Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Осадча втрапила в гучний скандал: телеведучій довелося видаляти відео, яке компрометує поліцію (Фото)

Патрульні у неробочий час допомогли журналістам вчасно доїхати на залізничний вокзал.

Фото Главком.

Осадча втрапила в гучний скандал: телеведучій довелося видаляти відео, яке компрометує поліцію (Фото)

Телеведуча похизувалася пригодою з полісменами, але потім схаменулася та видалила фото та відео

Відома телеведуча Катерина Осадча після зйомок на вечірці «Слуг народу» у Трускавці ледь не запізнилася на потяг. Але скористалася поліцейським ескортом, який домчав її зі знімальною групою до Львова.

У своїх сторіс телезірка похвалилася цим фактом і подякувала поліції за допомогу. Але коли в мережі почали обурюватися, що Катя скористалася поліцейською блимавкою не за призначенням, вона видалила сторіс, пише Главком.

Утім, деякі журналісти встигли зберегти відео з Instagram Осадчої. Зокрема, про цей скандал написала в.о. керівника проєкту «Радіо Крим.Реалії» Катерина Некреча.

«Апдейт: Катя Осадча вже видалила ці сторіз. Вчора Катя Осадча знімала для своєї передачі вечірку «слуг». Після запізнювалася на потяг і її доставили на вокзал поліцейські із сиренами», – повідомила Некреча.

Катерина Осадча скористалася поліцейським ескортом, який домчав її зі знімальною групою до Львова 

 

 Пізніше, патрульні Львівщини прокоментували свої послуги супроводу, які надали телеведучій Катерині Осадчій після зйомок на вечірці «Слуг народу» у Трускавці. Про це вони написали у коментарі під постом Уляни Дідич у фейсбуці. 

«Наші патрульні забезпечували охорону громадського порядку в місті Трускавці. Закінчивши чергування, патрульні збиралися повертатися до Львова, в цей час до них звернулись про допомогу, знімальна група запізнювалась на потяг. Оскільки патрульним це було по дорозі, вони допомогли журналістам вчасно доїхати на залізничний вокзал», – йдеться у повідомленні. 

Читайте також: Колишня речниця Зеленського топлес показала своє татуювання (Фото)

Реклама Google

Джерело: Главком.
Telegram Channel