Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Смертельне катання в причепі: стали відомі подробиці загибелі 9-річного хлопчика

Тривають слідчі дії.

Фото Нацполіція.

Смертельне катання в причепі: стали відомі подробиці загибелі 9-річного хлопчика

Водій трактора, який перекинувся, пояснив, чому зник з місця ДТП

В Одеській області затримали водія трактора, в результаті перекидання якого 2 жовтня в селі Петрове загинув 9-річний хлопчик, який знаходив у причепі.

Затриманий вів жебрацький спосіб життя і приїхав у Петрове в пошуках заробітку, повідомили у Головному управлінні Національної поліції в Одеській області.

Понад добу його розшукував весь особовий склад територіального підрозділу поліції, а також місцеві жителі та представники громадськості.

Зловмисник зізнався у причетності до ДТП, а свою втечу з місця аварії пояснив страхом.

Затримали чоловіка в селі Яськи. Зокрема, про зловмисника поліцейським повідомили місцеві жителі, які впізнали його за орієнтуванням, оприлюдненим в інтернет.

Як зазначається, зловмисник зізнався у причетності до ДТП, а свою втечу з місця аварії пояснив страхом.

Наразі чоловік перебуває в районному управлінні поліції, де з ним проводяться невідкладні слідчі заходи.

У рамках досудового розслідування, розпочатого за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами), правоохоронці з'ясовуватимуть, як він опинився за кермом чужого трактора і куди їхав з дітьми.

Нагадаємо, 2 жовтня в селі Петрове Одеської області перекинувся трактор з причепом, в якому було п'ятеро дітей. Один з них – 9-річний хлопчик – загинув. Водій втік з місця аварії.

За попередніми даними, водій трактора рухався вздовж схилу, не впорався з керуванням, з'їхав з узбіччя, і після цього транспортний засіб перекинувся.

Читайте також: Поки молодий українець у Польщі наносив дорожню замітку, його на смерть знесла автівка (Фото).

Telegram Channel