Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У ДТП потрапив відомий актор: усі подробиці аварії

Тривають слідчі дії.

Фото obozrevatel.com.

У ДТП потрапив відомий актор: усі подробиці аварії

У Дніпровському районі Києва Volkswagen протаранив кілька припаркованих авто. Внаслідок аварії ніхто не постраждав. Серед її учасників був відомий актор Михайло Жонін

ДТП трапилася на вулиці Микільсько-Слобідській у ніч на 3 жовтня. Про це повідомляє ГО «Автопатруль Майдан» у Facebook (щоб подивитися фото і відео, доскрольте новину до кінця).

Зазначається, що водій Volkswagen не впорався з керуванням на дорозі й зачепив автомобілі Subaru та Mercedes на парковці, передає obozrevatel.com.

46-річний актор Михайло Жонін був одним із пасажирів авто винуватця автопригоди.

46-річний актор Михайло Жонін, відомий за роллю капітана Ігоря Гнєзділова в серіалі «Пес», був одним із пасажирів авто винуватця автопригоди.

На місці працювали співробітники патрульної поліції Дніпровського району Києва.

Про постраждалих в аварії не повідомляється, пошкодження отримали всі три авто. Деталі й обставини ДТП встановлюють правоохоронці.

Довідка: Михайло Жонін – актор театру й кіно, знімається в українських і російських проєктах. Серед його фільмографії – багато ролей у серіалах і повнометражних картинах у жанрах детективу, бойовика, мелодрами й трилера. Також він – артист дубляжу, його голосом говорять герої голлівудських блокбастерів, європейських фільмів і турецьких серіалів.

  • Народився 6 листопада 1974 року в Новій Каховці. У шкільні роки грав у КВК, відвідував «Народний театр», танцював і займався музикою.
  • Після школи вступив до Київського національного університету театру, кіно і телебачення ім. І. Карпенка-Карого за фахом «актор драматичного театру і кіно».
  • Сам Михайло Жонін насамперед вважає себе театральним актором, пише Tele Portal. За участь у виставі «Діалог самців» отримав спеціальний диплом фестивалю «Добрий театр».
  • За даними порталу kino-teatr.ru, у нього 110 робіт у 110 проєктах. Жонін зіграв у таких серіалах, як «Пес», «За законами воєнного часу», «Офіцерські дружини», «Відьма», «Останній яничар» та інші.

Читайте також: Поки молодий українець у Польщі наносив дорожню замітку, його на смерть знесла автівка (Фото).

Telegram Channel