Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Чому під Луцьком австрійці засівають пшеницю

Працює техніка компанії Poettinger.

Фото Департамент агропромислового розвитку.

Чому під Луцьком австрійці засівають пшеницю

В одному із провідних підприємств області СГПП «Рать» (керівник Віктор Шумський) австрійські партнери компанії Poettinger провели демонстраційний посів озимої пшениці посівним комплексом Terrasem V6000 DZ

 В господарстві впродовж півтора десятка років активно експлуатується техніка компанії Poettinger, інформує Департамент агропромислового розвитку. Посівний комплекс Terrasem V6000 DZ є експериментальним і буде в реалізації для агровиробників з 2022 року, агрегат  прийде на заміну попередній версії, яка встигла завоювати довіру у великої кількості аграрників.

 

 

Тепер всі налаштування відбуваються із кабіни механізатора трактора, крім цього, їх можна змінювати під час руху трактора.

Нова сівалка, як і попередня версія, зберегла свої можливості проводити якісний посів в різних умовах та надійність конструкції машини. Нова розробка сівалки суттєво полегшить її використання, налаштування та обслуговування. Тепер всі налаштування відбуваються із кабіни механізатора трактора, крім цього, їх можна змінювати під час руху трактора. Сівалка стала ще більше пристосована для точного землеробства. Що стосується внесення сухих мінеральних добрив, то їх тепер можна вносити в трьох варіантах: разом з насінням; в міжряддя окремими сошниками або розділяти їх в міжряддя та в рядок з насінням. Новий грибок розподільник посівного матеріалу дає можливість працювати із абсолютно різними технічними коліями оприскувача без прив'язки до кратності розмірів ширини сівалки. Агрегат має багато інших корисних змін та зручних опцій.

 

 ДО РЕЧІ

В області завершується посів озимих зернових. Усього в області посіяно  151 тис.га на понад 80% намічених площ, в тому числі озимої пшениці – 125 тис.га (81%), озимого жита – 19 тис.га (79%), озимого ячменю – 7 тис.га (100%).

Читайте також: Меблі з Нововолинська продаватимуть в Еміратах та Єгипті​.

Telegram Channel