Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Подружжя разом зі школи: у лікарні Мечникова рятують цілу родину з коронавірусом у важкій формі

Коронавірусна інфекція знову набрала сили.

Больные на коронавирус (COVID-19) в палате интенсивной терапии, в Запорожье, 15 октября 2020 г. Всего с начала пандемии в стране зарегистрировано 287 тыс. 231 случай COVID-19. В общем от осложнений, вызванных коронавирусной болезнью, умерли 5 тыс. 394 человека, в том числе 92 - за прошедшие сутки. На сегодня в Украине болеют 159 тыс. 904 человека. COVID-19 - инфекционная болезнь, которая впервые обнаружена у человека в декабре 2019 году в городе Ухань (Китай). Болезнь началась как вспышка, которая развилась в пандемию. Фото Прилепа Александр / УНИАН

Ілюстративне фото, фото: УНІАН.

Подружжя разом зі школи: у лікарні Мечникова рятують цілу родину з коронавірусом у важкій формі

Їхні діти в ковід-терапії. Залежність від кисню не дає можливості їм говорити

У Дніпрі у обласній клінічній лікарні ім. Мечникова переповнена ковід-реанімація, наразі четверо пацієнтів перебувають у вкрай важкому стані. Про це розповів на прес-конференції директор медзакладу Сергій Риженко.

Сьогодні реанімація Мечникова перевантажена. 25 хворих, четверо із них критичних, передає УНІАН.

За словами лікаря, в даний час у ковід-відділенні Мечникова перебувають три родини, які потрапили у лікарню з важкими формами коронавірусу. Усі важко хворі пацієнти - невакциновані.

«Лідія Степанівна, Михайло Васильович з Марганця. Їм по 80. Зі школи все життя разом. Четверту добу перебувають в одній реанімації Мечникова в різних палатах. Лікарі намагаються зробити так, щоб вони не бачили страждання один одного. 

«Лідія Степанівна, Михайло Васильович з Марганця. Їм по 80. Зі школи все життя разом. Четверту добу перебувають в одній реанімації Мечникова в різних палатах. Лікарі намагаються зробити так, щоб вони не бачили страждання один одного. Їхні діти в ковід-терапії. Залежність від кисню не дає можливості їм говорити», - розповів Риженко.

Як повідомляв УНІАН, на сьогодні Дніпропетровська область серед лідерів за кількістю нових хворих на коронавірус. За добу там виявили 992 хворих.

Читайте також:Один із навчальних закладів у Луцьку закрили на карантин

Telegram Channel