Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Заарештували волинянина, який вчинив смертельну ДТП і втік з місця пригоди

Слідчі повідомили про підозру винуватцю ДТП.

Фото - ілюстративне.

Фото із сайту vera.kz.

Заарештували волинянина, який вчинив смертельну ДТП і втік з місця пригоди

Судом зловмиснику обрано запобіжний захід – цілодобовий домашній арешт. Йому загрожує від трьох до восьми років ув’язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого

Трагедія трапилася на початку січня цього року у місті Любомль. Ввечері, по вулиці 1-го Травня невідомий, керуючи невстановленим автомобілем, збив 40-річну велосипедистку. Від отриманих травм жінка померла. Водій на автомобілі залишив місце ДТП.

У результаті проведених оперативних заходів співробітники поліції встановили марку транспортного засобу та водія-правопорушника. Автомобіль, Mercedes-Benz Vito, був зареєстрований на жителя міста Ковель. З’ясувалося, у момент трагедії за його кермом перебував 32-річний житель Любомльщини. Транспортний засіб вилучили.

З’ясувалося, у момент трагедії за його кермом перебував 32-річний житель Любомльщини.

У рамках кримінального провадження слідчі встановили та допитали безліч свідків, проведено низку необхідних експертиз. Як результат – зловмисникові повідомили про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень передбачених ч. 2 ст. 286 та ч. 1 ст. 135 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту, що спричинило смерть потерпілого та залишення в небезпеці, відповідно.

Нині слідчі дії тривають. Після завершення досудового розслідування кримінальне провадження з обвинувальним актом скерують до суду.

Джерело: Сектор комунікації поліції Волинської області
Telegram Channel