Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Срібну призерку Паралімпійських ігор з Волині удостоєно Ордену княгині Ольги ІІІ ступеня (Фото)

Браво!

Фото з фейсбук-сторінки Григорія НЕДОПАДА.

Срібну призерку Паралімпійських ігор з Волині удостоєно Ордену княгині Ольги ІІІ ступеня (Фото)

Оваціями та відзнаками зустріли переможців чемпіонів XVI літніх Паралімпійських ігор та їх тренерів

Щиросердечно вітаємо чемпіона XVI літніх Паралімпійських ігор з параканое Сергія Ємельянова;
срібну призеркуXVI літніх Паралімпійських ігор з параканое Марину Мажулу;
Станіслава Самолюка, який посів 9 місце у змагання з веслування академічного;
легкоатлета Ярослава Окапінського, який посів 6 місце на дистанції 400м, та 10 місце на дистанції 200м, а також встановив кращий особистий результат;
Юрія Бабинця, який здобув 9 місце у змаганнях з пауерліфтингуі свій кращий результат;
Назара Зубчика – спаринг-партнера бронзового призера Паралімпійських ігор Руфата Магомедова;
Катерину Кужель – спаринг-партнера бронзової призерки Паралімпійських ігор Юлії Іваницької;
тренерів: з параканое та веслування академічного - Вячеслава Загребу;
з пауерліфтингу - Валерія Дружиновича; з легкої атлетики - Андрія Рожка.

 

«Олімпійські дні для усіх нас були особливими, ми стежили за кожним вашим виступом. Дякую вам за радість, яку ми щораз відчували, коли на вашу честь звучав гімн України та піднімався синьо-жовтий стяг., - зазначив голова Волинської обласної ради Григорій Недопад. – Вручив подяки, пам’ятні подарунки та сертифікати на суму 50 тисяч гривень учаснику XVI літніх Паралімпійських ігор з веслування академічного Станіславу Самолюку, учаснику XVI літніх Паралімпійських ігор з легкої атлетики Ярославу Окапінському та учаснику XVI літніх Паралімпійських ігор з пауерліфтингу Юрію Бабинцю.

Ордену княгині Ольги ІІІ ступеня удостоєно срібну призерку Паралімпійських ігор з параканое Марину Мажулу.

Подякою та пам’ятним подарунком обласної ради також нагороджено старшого тренера штатної команди національної збірної команди України з параканое серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату В'ячеслава Загребу, тренера-викладача з пауерліфтингу Волинської обласної дитячо-юнацької спортивної школи для осіб з інвалідністю Валерія Дружиновича та тренера-викладача з легкої атлетики Волинської обласної дитячо-юнацької спортивної школи для осіб з інвалідністю Андрія Рожка.

 

 Почесною грамотою та цінним подарунком обласної ради відзначено спаринг-партнерів національної збірної команди з дзюдо серед спортсменів з порушеннями зору Назара Зубчика та Катерину Кужель.

 

 Також спортсменам вручено високі державні нагороди. Відповідно до Указу Президента за значний особистий внесок у розвиток паралімпійського руху, досягнення високих спортивних результатів на XVI літніх Паралімпійських іграх у місті Токіо (Японія), виявлені самовідданість та волю до перемоги, утвердження міжнародного авторитету України, орденом «За заслуги» ІІ ступеня нагороджено чемпіона Паралімпійських ігор з параканое Сергія Ємельянова та головного тренера національної збірної команди України з параканое Вячеслава Загребу. Ордену княгині Ольги ІІІ ступеня удостоєно срібну призерку Паралімпійських ігор з параканое Марину Мажулу. Почесне звання «Заслужений працівник фізичної культури і спорту України» присвоєно Валерію Дружиновичу – тренерові-викладачу з пауерліфтингу обласної ДЮСШ для осіб з інвалідністю.

 

 Призерів паралімпіади Сергія Ємельянова та Марину Мажулу також відзначено Подяками облдержадміністрації, пам’ятними подарунками та сертифікатами на суму 50 тисяч гривень.

Telegram Channel