Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Матч дня: Італія проекзаменує Іспанію в Лізі націй (Анонс, прогноз)

Команда Роберто Манчіні є чинним чемпіоном Європи.

Фото Getty Images/Global Images Ukraine.

Матч дня: Італія проекзаменує Іспанію в Лізі націй (Анонс, прогноз)

«Фурія Роха» спробує взяти у «Скуадри Адзурри» реванш за півфінал Євро-2020

У середу, 6 жовтня, відбудеться матч 1/2 фіналу Ліги націй, в якому путівку до вирішального поєдинку розіграють національні збірні Італії та Іспанії. Стартовий свисток пролунає о 21:45 за Києвом, пише Спорт.юа.

Італія

Команда Роберто Манчіні є чинним чемпіоном Європи. Цього літа «Скуадра Адзурра» заслужено виграла Євро-2020, у всіх матчах показавши видовищний футбол. І хоча в фінальному поєдинку обіграти англійців вдалося лише в серії післяматчевих пенальті, можна все одно з упевненістю сказати, що італійці за класом і злагодженістю дій були вище, ніж всі їхні суперники.

Цього літа «Скуадра Адзурра» заслужено виграла Євро-2020.

У груповому раунді Ліги націй Італія також не програла жодного матчу, проте відразу тричі зіграла внічию. Втім, 12 балів виявилося цілком достатньо для того, щоб вийти до плей-оф. Від збірної Нідерландів відрив склав всього лише один бал, але очевидно, що підопічні Манчіні розглядали ті поєдинки крізь призму підготовки до Єврофоруму.

Іспанія

Команда Луїса Енріке на Євро-2020 також була одним з фаворитів, проте в підсумку вилетіла в півфіналі саме від Італії (1:1, пен - 2:4). У тому поєдинку путівка у вирішальний поєдинок також була розіграна в серії пенальті, де Джанлуїджі Доннарумма довів, що не просто так вважається чи не найкращим молодим голкіпером планети.

У Лізі націй на груповому раунді «Фурія Роха» виступала в одній групі зі збірними Німеччини, Швейцарії та України. У Києві українці сенсаційно змогли перемогти іспанців (1:0), що не завадило останнім фінішувати першими з 11 очками, оскільки більше підопічні Енріке в цьому турнірі не програвали.

Читайте також: Динамо планує продовжити контракт перспективного хавбека

Орієнтовні склади

Італія: Доннарумма – Ачербі, К'єлліні, Бонуччі, Палмері, Бернардескі, Жоржиньо, Барелла, К'єза, Іммобіле, Інсіньє.

Іспанія: Де Хеа – Гарсія, Пау Торрес, Аспілікуета, Мартінес, Коке, Бускетс, Льоренте, Сарабія, Ферран Торрес, Оярсабаль.

Реклама Google

Telegram Channel