Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
На Рівненщині злодій заледве проїхав на краденому мопеді кількадесят метрів: гепнувся й почалапав далі пішкарусом

Що коїться!

Ілюстративне фото omopede.ru

На Рівненщині злодій заледве проїхав на краденому мопеді кількадесят метрів: гепнувся й почалапав далі пішкарусом

Кримінальна драма трапилася в селі Омит

Оперативники у Вараському районі викрили місцевого жителя на угоні мопеда, повідомляє Відділ комунікації поліції Рівненської області.  

Транспортний засіб, залишений звечора у гаражі, 46-річний річний житель села Омит наступного ранку виявив на вулиці неподалік будинку. Із відповідною заявою звернувся до поліції.  

У результаті проведення першопочаткових розшукових заходів працівники карного розшуку відділення поліції №2 (смт Зарічне) Вараського районного відділення поліції встановили причетну до злочину особу. Ним виявився 30-річний місцевий житель.

Маючи намір на незаконне заволодіння транспортним засобом, чоловік у нічну пору доби проник у гаражне приміщення односельчанина та викрав звідти мопед «Alfa».

Маючи намір на незаконне заволодіння транспортним засобом, чоловік у нічну пору доби проник у гаражне приміщення односельчанина та викрав звідти мопед «Alfa». Втім, далеко від’їхати зловмисникові не довелось — виїхавши із подвір’я, він не впорався із керуванням та упав. Транспортний засіб так і залишив посеред вулиці, а сам утік. 

Зловмисникові повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 статті 289 Кримінального кодексу України. Він і раніше потрапляв у поле зору правоохоронців та був засуджений за майнові злочини. 

Тепер за скоєне йому загрожує від п’яти до восьми років позбавлення волі.

Читайте також: Затримано членів групи, які викрадали людей, щоб привласнити їхнє житло.

Telegram Channel