Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Виглядає як приховування злочину: скандал в «Укрексімбанку» виник після запитання про кредит для «ДНР», - Сюмар

Фото Європейська солідарність.

Виглядає як приховування злочину: скандал в «Укрексімбанку» виник після запитання про кредит для «ДНР», - Сюмар

Реакція голови правління Укрексімбанку Євгена Мецгера на запитання журналістів про кредит особам, пов’язаним з так званою «ДНР», виглядає як приховування злочину

Про це написала народна депутатка з фракції «Європейська Солідарність» Вікторія Сюмар на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

Вікторія Сюмар.
Вікторія Сюмар.

 

«Выруби его, Володь» стало реакцією Мецгера на питання журналіста про кредит, наданий банком особам і компаніям в так званій «ДНР». І це важливо. Це виглядає на приховування злочину.

«Выруби его, Володь» стало реакцією Мецгера на питання журналіста про кредит, наданий банком особам і компаніям в так званій «ДНР». І це важливо. Це виглядає на приховування злочину. Злочину із фінансування тероризму», – написала Сюмар.

 «Це робить Мецгер, людина Зеленського з Кривого Рогу. І це цікавий бумеранг за спробу Банкової зобразити «держзраду» за купівлю вугілля в 2014 році в українських державних шахт. Ще задовго до їх всіляких там «націоналізацій» бойовиками квазіреспублік. І в умовах енергоблокади України з боку Москви у найскладнішу зиму 2014-го», – зауважила депутатка.

«От зараз цей бумеранг чітко покаже, хто кого кредитував на окупованих територіях і як Зеленський забезпечить енергонезалежність України в значно благополучнішому 2021-му», – додала Сюмар.

Читайте також: Зеленський і Баканов не задекларували свої офшорні компанії, про які йдеться у розслідуванні Pandora Papers – Володимир Ар’єв.

Реклама Google

Telegram Channel