Курси НБУ $ 39.55 € 42.06
Відбулася прем’єра комедії «Бурштинові копи» (Фото)

Волинь-нова

Відбулася прем’єра комедії «Бурштинові копи» (Фото)

5 жовтня в київському кінотеатрі «Оскар» (ТРЦ Gulliver) пройшла зіркова прем'єра головної української комедії сезону, створеної компанією «КіноХіт Ю Ей» за підтримки Державного агентства України з питань кіно, за участі телеканалу НЛО ТV та студії «Мамахохотала»

«Бурштинові копи» стартують в українських кінотеатрах з 7 жовтня, дистриб'ютор фільму — компанія VLG.FILM. Вся увага вечора була прикута до знімальної команди фільму. Про це інформує ХОЧУ.ua

 

 На червоній доріжці справжніми рок-зірками стали виконавці головних ролей і вся команда фільму: Євгеній Янович, Дар'я Петрожицька, Аліна Паш, Олег Маслюк, Олександр Рудинський, Андрій Бурим, Сергій Булін, Лілія Цвелікова, Володимир Кравчук, режисер стрічки Аліна Бухтіярова, продюсери Іван Букрєєв, Іван Мелашенко, Роман Мартиненко та інші. За гарний настрій прем'єри відповідав зірковий комік студії «Мамахохотала» Олексій Рева.

Оцінити екшн-комедію «Бурштинові копи» можна з 7 жовтня в усіх кінотеатрах країни.

За сюжетом комедії, патрульний Максим (Євгеній Янович) з дитинства мріяв стежити за правопорядком, щоб робити світ безпечним і справедливим. Але неочікувано його переводять з Києва до невеличкого селища на Житомирщині. Там столичний поліцейський зі своїм новим напарником Богданом (Олег Маслюк) кидають виклик бурштиновій мафії. Чи зможе Макс знайти спільну мову з колоритними місцевими копами та перемогти всесильного «Бурштинового Барона»?

 

 Але і це не єдина проблема відважного патрульного, якому ще необхідно повернути довіру своєї коханої дівчини Ані (Дар’я Петрожицька).

Оцінити екшн-комедію «Бурштинові копи» можна з 7 жовтня в усіх кінотеатрах країни.

Telegram Channel