Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
На Волині викрили поліцейського, який вживав та розповсюджував наркотики (Фото)

Тривають слідчі дії.

Фото Пресслужби Управління СБ України у Волинській області.

На Волині викрили поліцейського, який вживав та розповсюджував наркотики (Фото)

Співробітники СБУ встановили, що один із начальників підрозділу районного управління поліції налагодив протиправний системний механізм розповсюдження наркотичних засобів «канабіс» та психотропних речовин «амфетамін» на території Луцька та району

Поліцейський залучив до протиправної діяльності ще двох лучан, які разом з ним вживали та збували наркотичні засоби і психотропні речовини наркозалежним.

Оперативники задокументували кілька фактів збуту фігурантами наркотичних засобів та психотропних речовин.

Правоохоронці затримали фігурантів у Луцьку «на гарячому» під час збуту чергової партії наркотичних засобів. 

Експертиза виявила в крові поліцейського наркотичну речовину.

У ході проведення обшуків за місцем роботи та проживання затриманих виявлено та вилучено наркотичні засоби «канабіс» та психотропну речовину «амфетамін», засоби для їх вживання, вирощування, зважування та розфасування.

Експертиза виявила в крові поліцейського наркотичну речовину.

У межах кримінального провадження затриманим повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 (незаконне придбання, зберігання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, вчинений повторно) КК України. Також їм обрано запобіжний захід - цілодобовий домашній арешт.

Спецоперація проводилась спільно зі слідчими другого слідчого відділу (дислокований у м. Луцьку) Територіального управління ДБР, розташованого у м. Львові, за процесуального керівництва Волинської обласної прокуратури у взаємодії з управлінням внутрішньої безпеки у Волинській області ДВБ Нацполіції, за сприяння керівництва ГУНП у Волинській області.

Читайте також: Експосадовець Головного управління Нацполіції Волині привласнив 800 тисяч гривень бюджетних коштів: йому оголосили про підозру.

 
 

 

 

 

Джерело: Пресслужба Управління СБ України у Волинській області
Telegram Channel